mandag 26. februar 2024

Alt fra murergrus til jord hos GrusDirekte.dk

Udgivet : 09. oktober 2021

Alt fra murergrus til jord hos GrusDirekte.dk

GrusDirekte.dk har et stort udvalg af sand, sten, jord og grus og leverer lynhurtigt til hele landet - selv under besværlige forhold. Læs bl.a. om udvalget af murergrus her.

Murergrus og andre råstoffer til salg

GrusDirekte.dk er en løsningsorienteret virksomhed, som har et enormt udvalg af sten, grus, sand, jord etc. De kan levere en bigbag på helt ned til 6 timer, hvis du bestiller en ekspreslevering. De arbejder især med private kunder og kan klare selv meget besværlige leveringsforhold, så hvis du fx arbejder i haven og skal have løftet flere tons jord ind over hækken, så klarer de den, så du ikke selv skal knække ryggen med skovl og trillebør. Der findes masser af produkter i sortimentet, bl.a. murergrus, som er en fin form for grus, der bl.a. bruges til pudse og støbeopgaver. Hvis der skal opmures en sokkel eller pudses en væg, så er murergrus det helt rette valg. Du kan finde masser af grus i sortimentet, som har forskellige egenskaber i forhold til vandgennemstrømning, anvendelse til støbning, stabilitet til fundamenter etc. Grus bruges af mange forskellige håndværkere i deres daglige arbejde, da det har mange gode egenskaber i forhold til byggeri og anlæg. Læs mere om murergrus på www.grusdirekte.dk.

Jord og havemuld fra Greenbio

GrusDirekte.dk har selvfølgelig også et stort udvalg jord. De sælger både muldjord, harpet muldjord, plænemuld, kompostberiget havemuld, Greenbio højbedsmuld etc. Der er mange forskellige slags jord, som kan bruges til formål som fx plantning af bede, græsplæner, anlæg etc. Hvis du har visioner for din have og gerne vil se forandringer, så skal du bruge god jord. Hvis du skal anlægge køkkenhave, blomsterbede, bygge havedam eller plante græsplæne, så bør du læse med på hjemmesiden, hvor de mange forskellige jordtyper forklares i korte og præcise produktvideoer. Hvis du bestiller jord på deres hjemmeside, så klarer de levering i hele landet, også selvom du bor på Bornholm. De kan løfte flere tons jord ind over din hæk, hvis du har brug for det, og du kan være sikker på, at de nok skal finde en løsning, der passer præcis til dine behov og dine drømme for haven.