tirsdag 29. november 2022

På udkig efter Kamma by Permin eller Sandnes Kos garn i høj kvalitet? Så besøg Uldtråden

Udgivet : 04. juli 2021

På udkig efter Kamma by Permin eller Sandnes Kos garn i høj kvalitet? Så besøg Uldtråden

Hos Uldtråden bliver du altid mødt af et stort udvalg af lækre materialer til mange forskellige typer kreative projekter. Deres sortiment rummer bl.a. både Sandnes Kos garn og Kamma by Permin, der sikrer dig både et flot og behageligt slutprodukt.

Kom godt i gang med Sandnes Kos garn

Hvis du som så mange andre nyder at strikke og hækle, eller du for nylig er blevet fascineret af en af disse kreative discipliner, så er Uldtråden en oplagt virksomhed for dig at kende til. På deres hjemmeside kan du nemlig finde alle de materialer og alt det tilbehør, du skal bruge til dine kreative projekter – uanset om du er garvet strikker eller nybegynder. I deres sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af Sandnes Kos garn i marineblå, beige m.m. Denne type garn er særligt dejlig at arbejde med, da det består overvejende af alpakauld blandet med nylon og andre uldtyper. Du kan se hele det store udvalg af Sandnes Kos garn på deres hjemmeside uldtraaden.dk, hvor du kan lade dig inspirere af de mange flotte farver og læse meget mere om, hvilke projekter denne garntype egner sig godt til.

Få alle uldens gode egenskaber med Kamma by Permin

Hvis du derimod foretrækker garn, der består overvejende af traditionel uld, og som blot suppleres med den lette alpakauld, så tag i stedet et kig på deres udvalg af Kamma by Permin. Også her har du valget mellem en række forskellige farver, hvilket giver dig gode muligheder for at forvandle det lækre garn til en trøje eller et sjal, der matcher din stil. Og mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt kan du altid vælge at investere i nogle af de mange spændende strikkeopskrifter, du også finder i deres sortiment. Uldtråden har nemlig også samlet en masse forskellige opskrifter, hvoraf nogle er udviklet specielt med Kamma by Permin garnet i tankerne.

Webshoppen på www.uldtraaden.dk er dermed altid et besøg værd for dig, der er på udkig efter nyt garn eller andre materialer til dine kreative projekter. Foruden de mange lækre produkter er der nemlig altid ny inspiration at hente fra deres varierede sortiment.