mandag 26. februar 2024

KreativGarn.dk tilbyder Fairtrade kurve og Mayflower garn

Udgivet : 05. juli 2020

KreativGarn.dk tilbyder Fairtrade kurve og Mayflower garn

Hos KreativGarn.dk kan du finde alt i kvalitetsgarn. Læs bl.a. om Mayflower garn og om en flot Fairtrade kurv fra Hammershus her.

Bestil Mayflower garn til gode priser på www.kreativgarn.dk

KreativGarn.dk sælger mange forskellige slags kvalitetsgarn, og de har mange fairtrade og øko produkter og vil helt sikkert kunne leve op til dine idealer om kvalitet og bæredygtighed. Det er en side spækket med de bedste producenter af kvalitetsgarn til hjemmestrikning, og hvis du elsker at strikke og gerne vil lave kvalitetsprodukter, så er Mayflower fx et super godt bud på en garntype, som laver mange forskellige slags garnnøgler i forskellige tykkelser og med forskellige slags materialer, som fx uld og silke. Mayflower har forskellige serier med mange typer farver, og du kan uden tvivl finde noget spændende i butikken, som vil være sjovt for dig at arbejde med. De har bl.a. noget super tykt uldgarn og helt fint silkegarn, som kan være spændende for dig at arbejde med, når du skal strikke dit næste projekt. Klik ind på siden, og find inspiration til, hvad du skal i gang med at strikke med dit Mayflower garn.

Fairtrade kurv. Læs med her

KreativGarn.dk sælger ikke kun garn, men har også nogle super flotte Fairtrade kurve, som du fx kan have alt dit strikketøj i, altså ikke tøjet, men garnnøglerne og strikkepindene. En smuk Fairtrade kurv fra Hammershus er super smuk og er fx en glimrende gaveide, og du kan nok være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris. Denne flotte Fairtrade kurv kommer i mange forskellige farver og med forskellige designs. De er lavet ud fra et princip om Fairtrade, hvilket vil sige at arbejderne er blevet betalt ordentlig og har arbejdet under gode forhold. Denne Fairtrade kurv kommer langvejs fra, men den kan blive din for ikke så mange penge, og det er en smuk kurv at have i hjemmet. Der er mange forskellige farver, og ingen tvivl om du nok skal kunne finde det look, du søger.