tirsdag 18. juni 2024

KreativGarn.dk byder fx på Mayflower New Sky og BC Garn

Udgivet : 26. marts 2021

KreativGarn.dk byder fx på Mayflower New Sky og BC Garn

Der er hos KreativGarn.dk altid en masse muligheder for at finde flot og bæredygtigt garn og opskrifter til konkurrencedygtige priser. Det brede sortiment byder bl.a. på BC Garn, samt Mayflower New Sky garn.

Mayflower New Sky garn - bestående af alpaca, uld og nylon

Der tilbydes hos KreativGarn.dk en lang række forskelligt garn i høj kvalitet og til gode priser. Herunder finder man fx det lækreste Mayflower New Sky garn, som fås i suveræn kvalitet. Mayflower New Sky garnet er fremstillet i en blød og varm blanding af alpaca, uld og nylon, som gør garnet meget blødt og slidstærkt. Derudover finder man Mayflower New Sky garnet i alverdens flotte farver, som fx grå, isblå, kiwi, camel, oliven, koksgrå og mange andre smukke farver. Mayflower New Sky garnet kan fint benyttes sammen med nogle af strikkeopskrifterne man finder hos KreativGarn.dk. Her kan garnet fx bruges til lækre halstørklæder, sjaler, huer og meget andet. Find ud af mere på kreativgarn.dk.

BC Garn i flotte naturlige farver

Der bydes hos KreativGarn.dk også på BC Garn, som findes i varianter som Northern Lights, Alba bomuldsgarn, Allino hørgarn og meget andet. Med BC Garn fra KreativGarn.dk kan man derfor altid finde noget, der passer til ens personlige strikkeprojekt. Ligeledes fås BC Garnet i en masse flotte og naturlige farver. BC Garnet byder fx på deres lækre Northern Lights varianter, som byder på dejligt blødt og økologisk garn. Med Northern Lights garnet fra BC Garn, får man noget blødt og ikke særlig ”uldet” garn, som gør det det behageligt at bære, samt at det giver en flot meleret effekt. Derfor er BC Garnet perfekt til dejlige bluser og sweatere, som man kan benytte året rundt. Læs mere om garnet og dine muligheder på kreativgarn.dk.

Besøg KreativGarn.dk allerede nu, hvis du søger det bedste garn på markedet, i de flotteste farver.