mandag 17. januar 2022

Find alt fra et symønster af Made by Runi til jersey stof med digitalprint

Udgivet : 08. april 2019

Find alt fra et symønster af Made by Runi til jersey stof med digitalprint

Kan du ikke lige finde det tøj, som du synes om i butikkerne, eller kan du bare bedst lide at sy dit tøj selv Så er butikken Sting & Stoffer uden tvivl lige noget for dig. Hos dem finder du kilometervis af flotte, lækre og spændende stoftyper, samt alt i skabeloner og sytilbehør. Så og kig ind forbi deres hjemmeside, stingogstoffer.dk og find inspiration til dit næste syprojekt.

Find det helt perfekte symønster

Hos Sting & Stoffer finder du ikke kun et stort udvalg af forskellige typer stoffer, men derimod også et kæmpe sortiment af symønstre i alle størrelser og faconer. Skal du bruge et symønster til en ny lækker gallakjole til dig selv eller en anden, eller bare et symønster til en afslappet basic t-shirt, så finder du lige hvad du søger hos dem. Som sagt kan du finde et symønster til alle tøjstørrelser, og det gælder selvfølgelig også de til de helt små. Du kan f.eks. finde et symønster fra Made by Runi – Baby sæt, hvor du får lige hvad du skal bruge, for at sy et sæt indeholdende hat, futter og hue. En bedre gave, end et hjemmesyet babysæt kan man vel næppe finde. Så skynd dig og hop ind forbi deres flotte hjemmeside, hvor du nemt kan lade dig inspirere til dit næste symønster indkøb, samt finde stof og mm. i samme omgang.

Jersey stof med digitalprint til gode priser

Hos Sting & Stoffer får du alt, hvad din indre syerske kun tør drømme om, og ikke nok med det, så er det altid til favorable og gode priser. Tag f.eks. et kig på deres store udvalg af det enormt populære jersey stof med digitalprint, der især er populær blandt kunderne pga. af dets knivskarpe og flotte farvestrålende glas. Tag bl.a. et kig på jersey stof modellen Diskodyr, hvor der er printet søde katte og hundemotiv på en fin hvid baggrund. Med et sådant motiv, kan enhver beklædningsdel blive en fest i sig selv. Udvalget af jersey stof med digitalprint er enormt, og du finder derudover også stof med forskellige dyreprint, diamantprint, blomsterprint og det seje dinosaurprint. Der er sådan set ikke det mønster, som du ikke kan finde iblandt Sting & Stoffers udvalg af jersey stof med digitalprint. Så tag og hop ind forbi deres underafdeling med jersey stof med digitalprint, som du finder på hjemmesiden, og kom i gang med dit næste seje syprojekt.