tirsdag 29. november 2022

Bestil Silk Clay og foam clay til skarpe priser hos CCHobby

Udgivet : 09. juli 2020

Bestil Silk Clay og foam clay til skarpe priser hos CCHobby

CCHobby har et stort udvalg online af hobbyartikler til gode priser. Her kan du bl.a. læse om foam clay og om Silk Clay.

Alt i foam clay - Køb fra cchobby.dk

Hvis man kan lide at modellere, så er der mange gode alternativer til ler, og det er fx de moderne opfindelser som fx foam clay, som er et stort hit for både voksne og børn. Foam clay er en modelleringsmasse, som har en skum-agtig tekstur, som både børn og voksne synes det er sjovt at røre ved. Det sidder fast på mange forskellige overflader og emner, som fx træ, stof, pap og glas, men det klistrer ikke og er let at fjerne igen uden at det efterlader mærker. Det er super sjovt at lege med og er enormt let at forme, og derfor et hit for børn. Det tørrer ved stuetemperatur og gør det let og sjovt at lave små figurer i mange flotte farver. Du kan købe foam clay til gode priser på www.cchobby.dk, hvor der er mange forskellige sjove slags modellerings materialer, som er oplagte til både børn og voksne.

Leder du efter Silk Clay?

CCHobby sælger også Silk Clay, som også er en slags modellervoks, men som ikke sviner. Det er blødt og dejligt at have i hænderne, og er let at forme og lave figurer ud af. Det er perfekt til børn over 3 år, og det hærder ved stuetemperatur, hvilket gør at de figurer man former kan gemmes og udstilles bagefter. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, og de kan selvfølgelig blandes for at opnå helt nye farver. Det er sjovt for børn at arbejde med, og det beholder en smuk, let skum-agtig overflade, som er super god til børns figurer. Læs meget mere om de forskellige kreative projekter, som du kan lave med Silk Clay på siden og find inspiration til dine næste kreative projekter og udfoldelser. Silk Clay er også en oplagt gaveide, som du kan købe til gode priser i butikken og give til dine børn.