tirsdag 09. august 2022

Stort udvalg af push-on fittings og clamp fittings

Udgivet : 30. august 2021

Stort udvalg af push-on fittings og clamp fittings

Hos ROYKON kan du finde et stort udvalg af enkeltdele til bl.a. VA-installationer, pneumatik m.m. Læs bl.a. om push-on fittings og clamp fittings her.

Bestil clamp fittings til konfektionsstativer, platforme mv.

Søger du clamp fittings til industrielt brug, så har ROYKON helt sikkert de produkter, du søger. Deres udvalg af enkeltdele til forskellige industrier tæller over 40.000 varenumre. De har topprofessionel kundeservice, der kan guide dig igennem det store udvalg, så du kan finde præcis det, du søger. De fører bl.a. clamp fittings i sortimentet, som kan bruges til platforme, lagerstativer, konfektionsstativer og rækværk. Clamp fittings er lette at arbejde med. De skal blot strammes med en unbrakonøgle, og så sikrer de høj stabilitet og robuste installationer. De bruges bl.a. ofte i underholdningsindustrien, da de er lette at montere og afmontere samt giver stabilitet. De er ofte lavet i galvaniseret, blødstøbt stål, hvilket sikrer høj holdbarhed og høj kvalitet. Du kan finde clamp fittings og meget mere i det store udvalg på siden roykon.dk, hvor du får dag til dag-levering, hvis du bestiller inden 15.30 i hverdage (13.30 fredage).

Industrielle push-on fittings til salg på www.roykon.dk

Søger du push-on fittings til industrielt brug, så har ROYKON helt sikkert lige det, du søger. I deres store udvalg finder du tusindvis af forskellige modeller, og de udvikler også skræddersyede fittings til kunder, der har behov for det. Indsender du tegninger af dine behov, så tager det dem kun 48 timer at udarbejde et tilbud til dig om speciallavede modeller. Du kan bl.a. finde nipler og muffer i sortimentet, hvor der også er kryds, lige samlere og T-stykker. Push-on fittings er smarte og meget hurtige at samle. De giver sikre samlinger og er ofte lavet i almindeligt eller forniklet messing. Du kan uden tvivl finde præcis den push-on fitting, du søger i deres store sortiment. Klik ind på www.roykon.dk, hvor du kan finde kontaktoplysninger, hvis du har brug for at kontakte deres kundeservice. Hvis du skal bruge fittings lige med det samme, så kan du altid besøge deres lager i Fredericia tæt ved motorvejen, hvor din vare er klar til afhentning 30 minutter efter bestilling.