mandag 22. juli 2024

Stort udvalg af naturligt hundemad og kosttilskud til hunde hos HIKE

Udgivet : 11. januar 2019

Stort udvalg af naturligt hundemad og kosttilskud til hunde hos HIKE

Der er flere gode fordele ved at vælge det danske mærke HIKE til din hund. Brandet kendes særligt for at have øget fokus på ingredienserne i deres hundemad; man forsøger så vidt muligt at producere naturligt hundemad, med de ingredienser hunden har brug for. I artiklen her kan du læse mere om hundemad fra mærket, om kosttilskud til hunde samt lidt om virksomheden generelt. Måske finder du ud af at netop denne type hundemad er den rigtige til din hund.

Naturligt hundemad med de rigtige ingredienser 

HIKE naturligt hundemad er dansk kvalitet når det er bedst. Mærket kendes i høj grad for at producere hundefoder, hvor man er særligt opmærksom på at ingredienserne er de helt rigtige. Det er desværre ikke altid nogen selvfølge ved almene typer hundefoder man køber nede i Brugsen. Her adskiller naturligt hundemad sig ved ikke at bestå af korn, som de færreste vilde hunde levede af tilbage i urtiden, men der imod en sund blanding, der giver en blandet og afbalanceret kost for hunden. Samtidigt er naturligt hundemad fra HIKE produceret uden brug af hverken konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer. Endnu mere glædeligt er det, at naturligt hundemad som det fra det danske mærke kan købes til ganske konkurrencedygtige priser.

Forskellige typer kosttilskud til hunde

Der er rigeligt med muligheder for at købe forskellige typer foder til hunde hos HIKE disse dage. Blandt andet kan man købe såkaldte kosttilskud til hunde. Disse giver hunden øget fokus og mere energi, og generelt mere velvære i hverdagen. Lige som i kategorien med hundemad, er der flere forskellige typer kosttilskud til hunde du kan vælge imellem. Blandt andet vil du kunne købe kosttilskud der gavner led og mobilitet, protein supplement og meget andet. Klik eventuelt selv ind forbi og tag et kig på udvalget af kosttilskud til hunde.