mandag 22. juli 2024

Skån miljøet ved at vælge miljøvenlige rengøringsartikler og engangsservice fra www.plant2plast.dk

Udgivet : 22. januar 2020

Skån miljøet ved at vælge miljøvenlige rengøringsartikler og engangsservice fra www.plant2plast.dk

Det kan ikke understreges, hvor vigtigt det er, at vi gør noget for at passe bedre på miljøet og klimaet. Og heldigvis, er der mange måder at gøre dette. Hos Plant2Plast A/S laver de miljøvenligt engangsservice, der er en bæredygtig erstatning til det traditionelle engangsbestik og service. På deres hjemmeside, plant2plast.dk, kan du læse meget mere om dem, og se deres store sortiment af bæredygtigt service.

Miljøvenlige rengøringsartikler i høj kvalitet 

Det er dog ikke kun bæredygtigt engangsservice som de tilbyder hos Plant2Plast A/S, for hos dem, finder du nemlig også diverse typer af miljøvenlige rengøringsartikler, der selvfølgelig alle er Svanemærket. Du kan bl.a. Finde miljøvenlige rengøringsartikler til køkkener i restauranter, fødevarevirksomheder, convenience stores, caféer og meget andet. Fælles for Plant2Plast A/S rengøringsartikler er deres høje kvalitet, der sagtens kan hamle op med det du plejer at bruge, men ved at bruge deres rengøringsartikler får du altså en miljøvenlig rengøring. Så skal du bruge miljøvenlige rengøringsartikler, så er det altså uden tvivl Plant2Plast A/S som du skal gå til, ligegyldigt om det er til den store eller mindre rengøring. Du vil uden tvivl ikke blive skuffet over produktet, så tag og kig ind forbi allerede i dag.

Bæredygtig emballage til take away

Hos firmaet Plant2Plast A/S finder du alt indenfor kategorien emballage til take away; her tallerkner, bestik, kopper, krus og meget mere. Det der adskiller Plant2Plast A/S’s emballage til take away fra det traditionelle du kender af plastik og flamingo, er, at deres er produceret i miljø og bæredygtige materialer. Når du køber emballage til take away hos dem, skal du altså ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet, for der er nemlig tænkt over sagerne: deres emballage til take away er nemlig lavet af genbrugsmaterialer. Du kan se det store udvalg af emballage til take away på deres hjemmeside, hvor du også får fri fragt over 1000,-. Så skynd dig ind forbi allerede i dag, hvis du skal holde et stort arrangement eller lignende, hvor du har brug for emballage til take away.