lørdag 18. maj 2024

New Holland landbrugsmaskiner er innovation og samarbejde

Udgivet : 25. oktober 2023

New Holland landbrugsmaskiner er innovation og samarbejde

New Holland er en af de førende producenter af landbrugsmaskiner. Deres innovative tilgang til deres produktudvalg gør, at du ikke bare finder New Holland landbrugsmaskiner fra denne producent, du finder også digitale løsninger, som gør hverdagen nemmere for det enkelte landbrug.

Er du på udkig efter landbrugsmaskiner, som følger med tiden? Så skal du altid vælge New Holland. De har allerede leveret kvalitetsmaskiner til hele verdens landmænd.

Du finder New Holland landbrugsmaskiner hos Lyngfeldt.

Lyngfeldt er hovedforhandler af New Holland landbrugsmaskiner i Østjylland og på Fyn

Lyngfeldt er hovedforhandler af New Holland landbrugsmaskiner i Østjylland og på Fyn. De har derfor flere forskellige områdeforhandlere, hvor de leverer New Holland landbrugsmaskiner til.

Du kan finde deres samarbejdspartnere, og dermed New Holland landbrugsmaskiner, i Egebjerg, Glamsbjerg, Middelfart, Vejle, Kolind og Gjerlev.

Tag ind til din lokale forhandler af landbrugsmaskiner, og spørg efter en New Holland traktor leveret fra Lyngfeldt.

Find hele produktudvalget på deres side

Har du brug for at se produktudvalget af New Holland landbrugsmaskiner igennem? Gå på opdagelse i det store udvalg på Lyngfeldts hjemmeside. Her vil du blandt andet kunne finde frem til din næste New Holland traktor eller smarte digitale løsning fra New Holland. Du finder naturligvis meget mere fra New Holland hos Lyngfeldt. 

New Holland er en af de førende spillere på markedet, hvilket du også ser det i deres fremragende og innovative udvalg indenfor landbrugsmaskiner.

Lyngfeldt er også forhandler af andre mærker

Lyngfeldt er også forhandler af andre mærker af landbrugsmaskiner. Du vil også kunne finde Kverneland, Giant, Krampe og mange flere i deres spændende udvalg.


Leder du efter landbrugsmaskiner, der kan få dit landbrug ind i den nye tidsalder, så kan du finde dem hos Lyngfeldt.

Find New Holland landbrugsmaskiner hos Lyngfeldt 

Din næste New Holland traktor venter på dig hos Lyngfeldt. Du får svært ved at finde bedre løsninger til landbruget end New Holland landbrugsmaskiner.

Producenten er valgt af landmænd over hele verden, og deres mission er helt simpel: De vil hjælpe hele verdens landmænd med at producere fødevarer. Det gør de gennem et tæt samarbejde med landmændene, og det gør de ved at følge med tiden og udvikle deres sortiment til den moderne landmands behov, som det udvikler sig.

Find New Holland landbrugsmaskiner og meget mere hos Lyngfeldt.