fredag 21. februar 2020

Naturlig hundemad og hvalpepakker i bedste kvalitet hos HIKE

Udgivet : 12. juli 2019

Naturlig hundemad og hvalpepakker i bedste kvalitet hos HIKE

Hos HIKE finder du et bredt udvalg af hundemad, kattemad og andre slags dyrefoder. Læs mere om en attraktiv hvalpepakke her.

Hundemad med en naturlig ingrediensliste

Hundefoder er afgørende for en hunds velvære, sundhed og aktivitetsniveau, og alt for mange hunde spiser for dårlig foder. Det var i hvert fald det Leif Kirkeby mente, da han vendte hjem til Danmark efter mange år i udlandet med sine slædehunde. Han kunne ikke finde noget foder til sine hunde, som han nænnede at give dem, og derfor begyndte han selv at producere hundemad til sine slædehunde, for at kunne give dem det bedste af det bedste. Det viste sig, at der var efterspørgsel på den lækre og gode hundemad, og det var sådan HIKE startede. Lige siden har de lavet hundemad med en naturlig ingrediensliste – der er ingen smagsforstærkere, men kun gode ingredienser, bl.a. kød, fjerkræ, andefedt, æg og fisk, samt fiskeolie og grøntsager og det er lige netop det, som hunden skal bruge for at få de proteiner og vitaminer, som den skal bruge for at kunne være en aktiv og sund hund med god pels.

Den helt rette hvalpepakke

HIKE sælger fx en attraktiv hvalpepakke med alt det, du skal bruge for at give din hund en god start på livet. Der er en god sæk hvalpefoder, en hundeskål og et målebæger i pakken, så du kan fodre din hund med den helt rette mængde mad, idet dens vækstkurve er meget stejl i de første hundeår af dens liv, og mængden af foder ofte skal opjusteres. Du kan få meget glæde af en sådan hvalpepakke, som endda er billig i forhold til, hvis du skulle købe de enkelte dele hver for sig. Foderet er i bedste kvalitet og indeholder alt det, en hundehvalp skal bruge, når den er helt ny i livet. Der er forskellige slags kød, fedt og fiskeolie i, samt grøntsager, vitaminer, mineraler og proteiner, som den skal bruge. Alting er naturligt, og kød og fisk kommer fra fritgående og bæredygtigt kvægbrug og fiskeri, og alle ingredienser er lokale fra danske landmænd og farvande. Læs mere om hvalpepakken på hike.dk.