tirsdag 29. november 2022

Mad til døren til familier - måltidskasser med plan

Udgivet : 10. august 2019

Mad til døren til familier - måltidskasser med plan

Bestil lækker mad til døren. Den Grønne Asparges tilbyder familie måltidskasser til husstande, som vil have det nemmere og sundere i hverdagen.

Bestil råvarerne til døren, og lav god mad

Du får ingredienser til døren, så du kan lave lækker mad, hvis du abonnerer hos Den Grønne Asparges. Der er en række forskellige muligheder. Der føres primært tre typer af madkasser, som så yderligere kan skaleres op og ned efter antal personer i husstanden, og om man ønsker mad til døren tre eller fire gange hver uge. Inspirationskassen indeholder lækkerier fra fjerne madkulturer, hvor man modtager en lækker boks med spændende ingredienser, man ikke er vant til. Slankekassen byder på næringsrige ingredienser med færre kulhydrater. Denne light udgave er perfekt til dem, der vil tabe sig. Det kunne fx være kæresteparret, der har lavet en fælles aftale om at leve sundere. Du kan også bestille mad til døren fra Den Grønne Asparges, der er henvendt børnefamilier. Læs mere herunder.

Familie måltidskasser via www.dengrønneasparges.dk

Find ud af, hvorfor mange familier elsker måltidskasser fra dengrønneasparges.dk. Modtag friske råvarer til døren med en tilhørende madplan, der er lige til at gå i gang med. Få smagfuld hverdagsmad, hvor børnene også kan hjælpe til i køkkenet - lækre retter fra DK og udland. Hvis du er medlem på www.dengrønneasparges.dk, får du familie måltidskasser leveret gratis i hele Danmark (brofaste dele). Der er samtidig ikke en bindingsperiode på deres service. Vælg familie måltidskasser til tre eller fire gange om ugen. Her kan du også vælge, om du ønsker fisk eller ej. Det er også muligt at bestille familie måltidskasser til hver uge eller hver anden uge (både ulige eller lige). Alsidigheden gør, at denne madservice passer ind i de fleste børnefamiliers hverdag.

Leder du efter måder at spare kræfter på i hverdagen? Den Grønne Asparges tilbyder familie måltidskasser med lækre ingredienser. Der er tale om mad til døren af topkvalitet.