mandag 22. juli 2024

Lava træpiller og Biodela træbriketter hos Lakoda

Udgivet : 19. juli 2019

Lava træpiller og Biodela træbriketter hos Lakoda

Vælg Lava træpiller for miljøets skyld. Køb disse som 8 mm hos Lakoda, og find også træbriketter, der kan afhentes i Tyskland. Derved sparer du en del.

Lava træpiller - CO2 neutral

Lakoda træpiller er for dig, som ønsker en bæredygtig måde at brænde på. Denne fyringsmetode er kendetegnet ved at være CO2 neutral. Dette er en klimaeffektiv mulighed, der gør det simpelt at varme hele kontoret op. Man kan både som privat og erhverv købe Lava træpiller til stærke priser på www.lakoda.dk - afhentning i Tyskland. Når man henter dem syd for grænsen, får man bedre priser pga. nedsat moms. Derfor er de markant lavere sammenlignet med alternativer i Danmark. De er så lave, at man sagtens kan retfærdiggøre en tur mod syd lige over grænsen til Tyskland. Har du ikke selv en trailer? Så stiller Lakoda en til rådighed. Spar penge på 8 mm Lava træpiller, hvis du ønsker en variant, der kan brænde i ekstra lang tid. Disse tykke træpiller fra Lava er lig med topkvalitet - skarp fokus på miljøet.

Bestil træbriketter til afhentning syd for Århus på lakoda.dk

Find træbriketter på lakoda.dk. Der sælges Biodela træbriketter, der er hurtige at optænde og giver en stabil glød. Disse består af komprimeret træ, hvilket giver en markant højere brændværdi end ved traditionelt, løst brænde. Komprimeringen er også med til at nedsætte fugtigheden, så det er hurtigere for ilden at tage fat i det. Du kan derfor opnå markante fordele ved at skifte til denne fyringsform. Træbriketterne fra Biodela er produceret i Litauen og er lyse i det. Disse kan i øjeblikket kun afhentes på lager i Østjylland - syd for Århus. Læs mere om træbriketter via lakoda.dk.

Kigger du efter gode besparelser på træpiller? Hent dem i Tyskland. Lakoda fører fra mærkerne som Lava, German Pellets, Task og Barlinek. Webshoppen tilbyder også træbriketter til stærke priser og af en høj kvalitet, som konkurrenterne ikke kan hamle op med.