torsdag 23. september 2021

Læs alt om tiptrailere og bådtrailere i artiklen herunder

Udgivet : 10. december 2020

Læs alt om tiptrailere og bådtrailere i artiklen herunder

Der er flere grunde til at have Trailergaarden Gantrup med i sine overvejelser, hvis man står over for at skulle købe ny trailer. For ikke nok med at de ofte har et ekstra bredt udvalg, sammenlignet med mange af konkurrenterne, men kvalitetsniveauet er samtidig ekstra højt, takket være nøje udvalgte leverandører. Det gælder også i kategorierne tiptrailere og bådtrailere, hvor man lige nu finder en række velegnede modeller. Læs mere om dét i artiklen herunder.

 

Bredt udvalg af tiptrailere til skarpe priser

Hos Trailergaarden Gantrup finder man altid et bredt og velassorteret udvalg af trailere, til konkurrencedygtige priser. Det gælder i den grad også i kategorien tiptrailere, hvor der lige nu er modeller i størrelser fra 1500 kg og helt op til de ekstra-store 3500 kg modeller. Derfor er risikoen for at man går forgæves når man besøger butikken da også nærmest lig nul, takket være et så bredt udvalg af tiptrailere at vælge imellem. Det skal i øvrigt lige siges i den forbindelse, at det klart kan anbefales at få en snak med kundeservice på siden, hvis du eksempelvis er i tvivl om hvilken tiptrailer du bør vælge, eller hvis du gerne vil have et par gode råd om valg af tiptrailer.

 

Står du og mangler en bådtrailer? Så har Trailergaarden Gantrup lige hvad du søger

Er det nærmere en trailer til transport af båd du leder efter, er www.trailergaardengantrup.dk klar med modeller til små og store både. Præcist som ovre i kategorien med tiptrailere, holder alle bådtrailere et ekstra højt niveau af kvalitet, og vil være slidstærke og sikre køretøjer, man kan have gavn af i mange år frem ved korrekt anvendelse. Kataloget med bådtrailere leveres af mærkerne Scandic Sealine og Neptun, som begge kendes for bådtrailere og andre typer trailere, deriblandt tiptrailere, i bedste kvalitet. Klik eventuelt selv ind forbi butikken når du har tid, og få et kig.