tirsdag 18. juni 2024

Kan det betale sig at købe brugte industrimaskiner?

Udgivet : 17. oktober 2023

Kan det betale sig at købe brugte industrimaskiner?

Søger du maskiner til bygge- eller konstruktionsarbejde? Mangler du industrimaskiner til landbrug? Mange vælger at gå genbrugsvejen, når de køber nye maskiner. 

I mange tilfælde kan det godt svare sig at købe brugt frem for nyt, når det kommer til industrimaskiner. Mange firmaer køber brugte industrimaskiner og holder maskinauktioner, hvor du kan købe velfungerende kvalitetsmaskiner til en brøkdel af nyprisen.

Spar penge på brugte industrimaskiner 

Industrimaskiner er rigtig dyre, hvis du køber dem fra ny. Selvom det godt kan betale sig at gå efter kvalitet, når du køber maskiner, så behøver de ikke købes fra ny. Der er mange fordele ved at købe brugte industrimaskiner, og en af dem er naturligvis den lave pris. 

Når du køber brugte industrimaskiner fra en anerkendt forhandler, så er maskinen tjekket 100% igennem for at sikre, at den er i tip top stand. Så selvom du køber maskinen brugt, så fungerer den som den skal. 

Du er altså garanteret en fuldt funktionel maskine, men du slipper for at betale fuld, når du køber brugte industrimaskiner.

Auktioner på maskiner

I Danmark findes der mange virksomheder, som udelukkende sælger brugte entreprenørmaskiner. Det foregår for eksempel gennem auktioner på maskiner, hvor der forhandles massevis af maskiner, udstyr, værktøj og tilbehør til lave priser. 

Du får ofte mere værdi for pengene, når du køber dine industrimaskiner på en maskinauktion. Fordi prisen er lavere, så har du ofte mulighed for også at investere i ekstra tilbehør, som du kunne have behov for.

En god salgsværdi

Brugte industrimaskiner taber mindre værdi over tid. Skal du af med din industrimaskine? Har du brug for noget andet? Så kan du sælge den for en rimelig god pris til en forhandler. 

Så længe du har sørget for at vedligeholde din maskine, så kan du regne med en god salgsværdi. 

Naturligvis mister maskinen værdi over tid, men hvis den er købt brugt til en lavere pris, så afskriver den mindre end de nye modeller.

Gode leverandører sikrer dig kvalitet

Mange leverandører har et kæmpe udvalg af gode, brugte industrimaskiner. Selvom de ser lidt slidte ud, så fungerer de som de skal. 

Tag et kig hos Kapow og find et udvalg af kvalitetssikre maskiner, som er tjekket og testet igennem. De brugte maskiner på siden står klar til levering, så hvis du slår til i dag, kan du snart have din nye maskine derhjemme. 

Gør en god gerning for din pengepung og miljøet og køb brugte landbrugsmaskiner.