tirsdag 18. juni 2024

Hos Kondomland.dk finder du bl.a. Vitalis kondomer og My Size kondomer

Udgivet : 06. oktober 2018

Hos Kondomland.dk finder du bl.a. Vitalis kondomer og My Size kondomer

Det er bestemt ikke nogen overdrivelse at påstå, at Kondomland.dk lige nu har et af landets største udvalg af kondomer. Både hvad angår antallet af forskellige mærker man kan prøve af, samt hvor mange forskellige varianter fra hvert mærke der findes i kataloget. Således kan du blandt andet købe Vitalis kondomer og My Size kondomer, to navne som begge er populære på markedet for kondomer disse dage.

Vitalis kondomer

Der er flere faktorer som man bør nævne, hvis man sætter sig for at beskrive Vitalis kondomer. Først og fremmest kommer man ikke uden om at nævne udvalget og variationen i kataloget. Er du én af dem som godt kan lide at prøve dig frem med forskellige typer kondomer i soveværelset, er Vitalis kondomer et mærke for dig. Du finder nemlig kondomer i alverdens farver, og både med og uden riller og / eller knopper. Der er desuden flere forskellige størrelser du kan vælge imellem, blandt andet kondomer i XL, med en diameter på 57 mm. hvor almindelige kondomer er 53 mm. Kataloget med Vitalis kondomer byder desuden både på ekstra tykke samt ekstra tynde kondomer. Førstnævnte til brugere som vil være ekstra sikre på at der ikke opstår brud under samleje, sidstnævnte til kunder som gerne vil mærke deres partner ekstra meget under samleje. Et sted i kataloget med Vitalis kondomer er der helt sikkert ét for dig.

My Size kondomer i forskellige størrelser

My Size kondomer er kondomer for brugere, som vil have et kondom i den helt rigtige størrelse. I kataloget med My Size kondomer spænder størrelserne nemlig fra en diameter på 49 mm. og op til 69 mm. Chancen for at du ikke kan finde et My Size kondom som passer dig, er derfor så godt som lig nul. Klik ind på www.kondomland.dk hvis du gerne vil se nærmere på udvalget af My Size kondomer.