mandag 22. juli 2024

Hos JohnHarmsen kan du bestille foredrag om arbejdsglæde og bogen Kender Du Typen?

Udgivet : 23. juni 2021

Hos JohnHarmsen kan du bestille foredrag om arbejdsglæde og bogen Kender Du Typen?

Hos JohnHarmsen byder de på flere gode muligheder til virksomheder. Her tilbydes nemlig foredrag og kurser indenfor arbejdslivet, der kan motivere dig og dine kolleger. Her kan du blandt finde Kender Du Typen?, foredrag om arbejdsglæde med mere. Læs mere herunder eller tjek de gode muligheder ud, når du besøger www.johnharmsen.dk.

Styrk arbejdspladsen og bliv klogere på adfærdsmønstre med bogen Kender Du Typen?

Uanset om du ønsker at finde frem til et motiverende kursus, foredrag eller noget helt tredje, kan du være sikker på at finde flere gode muligheder til din arbejdsplads hos JohnHarmsen. Her tilbydes nemlig alt fra foredrag til kurser, der kan skabe en større arbejdsglæde i virksomheder. For eksempel kan du finde frem til bogen Kender Du Typen?, som handler om, hvordan folk er forskellige i deres adfærd, hvilket kan føre til misforståelser. Du kan med Kender Du Typen? få en guide til, hvordan vi kan forstå hinanden bedre – både i privaten og som kolleger. Dette er en god mulighed for dig, der ønsker at få en større forståelse for andre personer. Du kan finde Kender Du Typen? på www.johnharmsen.dk.

Foredrag om arbejdsglæde og medarbejdertyper på www.johnharmsen.dk

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, kommer du ind til en verden, der rummer gode muligheder for virksomheder. JohnHarmsen har nemlig 19 års erfaring med foredrag og kurser inden for det at skabe bedre arbejdspladser. Her kan du for eksempel finde foredrag om arbejdsglæde med en humoristisk tilgang til emnerne. Med disse foredrag får du flere gode værktøjer, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere til en større arbejdsglæde og trivsel.  Her tages flere forskellige emner op, hvor kollegerne i din virksomhed kan få en større indsigt i de forskellige medarbejdertyper. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at skabe en større forståelse og de helt rette forhold for dine medarbejdere. Få mere information på www.johnharmsen.dk og book et foredrag om arbejdsglæde til virksomheden.