fredag 29. september 2023

Hos Dorch & Danola kan du bl.a. finde en trædrejebænk og en søjleboremaskine til gode priser

Udgivet : 06. august 2020

Hos Dorch & Danola kan du bl.a. finde en trædrejebænk og en søjleboremaskine til gode priser

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags værktøj til professionelle og amatører. Læs bl.a. om en trædrejebænk og en søjleboremaskine her.

Trædrejebænk - Et smart værktøj

Hvis du arbejder med træ, så er der mange forskellige slags værktøj, som du kan få brug for. Alt efter hvilken slags træarbejde er der forskellige favoritter. Til de håndværkere eller gør-det-selv personer, der arbejder med møbler kan en trædrejebænk være et super godt værktøj. Sådan en fikserer en hvilken som helst pind eller kævle på den lange led og drejer den rundt i høj hastighed. Så kan man stikke en kniv eller et skarpt stemmejern til og på den måde bearbejde træet imens det drejer rundt, så man får en ens form hele vejen rundt. Det er det, du kender fra ældre møbler, hvor benene ofte er drejet. En trædrejebænk er et super værktøj, som giver mange muligheder for at arbejde på nye måder med træet. Det går stærkt fra man sætter en ru kævle fast og til man har et smukt bordben eller en smuk træskål. Klik ind på dorchdanola.dk og find forskellige modeller. Du kan bl.a. få en trædrejebænk fra Killinger til en super god pris.

Effektiv og praktisk søjleboremaskine

Dorch & Danola sælger også mange forskellige elektriske maskiner. Der er et bredt udvalg af håndværktøj fra gode kvalitetsmærker fra hele verden, som Bosch, Makita, Festool og mange flere, og du kan også finde større stationære maskiner som cylinderpudsere, kapsave og søjleboremaskiner. En søjleboremaskine er til præcise huller. I sådan en kan du fiksere emnet i en slags skruetvinge og siden sænke dit elektriske bor ned i det. Det er sådan man sikrer sig et helt præcist bor, for boret hæves og sænkes i en 100% lodret vinkel og det er virkelig smart, når man skal være helt præcis. En søjleboremaskine er super god at have, og kan bruges til både træ og metal alt efter hvilket bor du sætter i den. Den kan bruges til bor i mange størrelser og er uundværlig i præcisionsarbejdet.