mandag 22. juli 2024

Harald Nyborg har alt til transport – cykelholdere, flyttekasser med mere

Udgivet : 14. januar 2019

Harald Nyborg har alt til transport – cykelholdere, flyttekasser med mere

Det er populært at tage cyklen med på ferie, og dette kan nemt gøres med en cykelholder til bilen. Harald Nyborg tilbyder forskellige modeller. Hvis du derimod skal flytte hele hjemmet fra A til B, er der også besparelser at hente på flyttekasser på harald-nyborg.dk.

Køb en cykelholder til 1, 2, 3 eller 4 fire cykler

Tag cyklen bag på bilen med en cykelholder fra Harald Nyborg. Hvis hele familiens cykler skal med, finder du fx en cykelholder med plads til tre styks, ligesom du også finder modeller til en, to eller hele fire. Når man har cyklen med, er man mere fri til at udforske det lokale landskab. Uanset om du skal på ferie i Danmark eller til udlandet, er det rart med den frihed, som en cykel tilbyder. Man har mere tid til at tage landskabet til sig og nyde det i fulde drag. En cykelholder er naturligvis også anvendelig i mere hverdagsagtige anledninger. Et eksempel kunne være, hvis barnet havde cyklet til fodbold, men det var blevet for glat til at cykle hjem igen. Så er det rart, at man også kan tage cyklen med tilbage igen, når barnet hentes. Hos Harald Nyborg finder du modeller fra Branford. Hvis du er på udkig efter en billig cykelholder, kan det anbefales at kigge nærmere på www.harald-nyborg.dk.

Flyttekasser af en solid kvalitet sælges på harald-nyborg.dk

Hvis det er tid til den store flytning, kan Harald Nyborg hjælpe med billige flyttekasser. Disse kommer naturligvis i flere størrelser, og udover at kunne bruges til flytning, er de også anvendelige til arkivering og generel opbevaring. Harald Nyborg sælger også boblefolie, der beskytter dine værdifulde og skrøbelige genstande mod eventuelle skader under flytning. Bølgepap kan også købes som rulle på harald-nyborg.dk, hvis der er noget, som skal pakkes ekstra godt ind. Vælg mellem junior og senior flyttekasser i forskellige dimensioner, og spar penge, hvis du køber 10 af gangen. Harald Nyborg ligger inde med flyttekasser, kraftpapir, markeringstusch, flyttetæppe og andet relevant til lejligheden.

Se udvalget af flyttekasser, cykelholdere og andet til byg, hus og livsstil på harald-nyborg.dk.