torsdag 12. december 2019

Foredrag om salg – engagerende og underholdende salgstræning hos Resultatskaber.dk

Udgivet : 12. juni 2019

Foredrag om salg – engagerende og underholdende salgstræning hos Resultatskaber.dk

Gør hele sælgerteamet og/eller konsulenter rustet til at håndtere fremtidens udfordringer. En investering i et eller flere foredrag om salg hos Resultatskaber.dk er en investering i et højere tal på bundlinjen i fremtiden. Rolf Høegh er manden, som tager ud til hele Danmark og tilbyder salgstræning i øjenhøjde.

Book kurser og sparring i salgstræning af Rolf Høegh

Resultatskaber.dk tilbyder firma salgstræning til virksomheder, der vil frem. Finpuds teknikkerne med skræddersyet salgstræning. Rolf Høegh tager udgangspunkt i branchens vilkår og jeres virksomheds problemstillinger. Derfor er branchetilpasset salgstræning af ham en bedre investering, end de mange generiske kurser man kan tilmelde sig rundt omkring i Danmark. Det er starten på en lang vej med mål om at øge omsætningen. Det er også muligt at vælge salgstræning med åben tilmelding. Manden er kendt som kongen af salg i Danmark. Grundet de mange erfaringer i branchen kan det herfra anbefales at bestille salgstræning af Rolf Høegh hos Resultatskaber.dk.

Foredrag om salg – peptalk til virksomheder

Et foredrag har for mange et kedeligt image, og det er der en god grund til. De fleste foredrag om salg eller så mange andre ting er enten utroligt tætpakkede med viden, men ikke særlig inddragende og underholdende, eller så er de det modsatte – underholdende uden et fagligt udbytte. Et foredrag om salg af Rolf Høegh fra Resultatskaber.dk er det bedste fra disse to verdener. Hans peptalk tager udgangspunkt i jeres branche og situation. Det er en underholdende oplevelse, hvor man får grint igennem, men man får samtidig et stort udbytte ud af det, som man netop husker bagefter, da det var interessant og sjovt. Det er netop derfor, at det herfra kan anbefales at booke et foredrag om salg af specialisten Rolf Høegh. Dette kan, som sagt, gøres igennem hans hjemmeside på www.resultatskaber.dk.

Er der behov for en peptalk i din virksomhed? Et foredrag om salg kan både gavne sælgere og konsulenter. Læs mere om salgstræning, der er brancheorienteret, online hos Resultatskaber.dk.