lørdag 11. juli 2020

Find billigt brænde i topkvalitet på www.dgb-braende.dk

Udgivet : 06. november 2018

Find billigt brænde i topkvalitet på www.dgb-braende.dk

Når det bliver vinter og koldt uden for, er det tid til at fyre op i pejsen eller brændeovnen. Hos Den Gamle Brugs finder du et bredt udvalg af billigt brænde, som fx kan leveres i et brændetårn. At tænde op med brænde skaber en helt særlig stemning i hjemmet, og det giver selvfølgelig også god varme. Lyder det som noget for dig, er du mere end velkommen til at slå et smut forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Billigt brænde i topkvalitet

Når man besøger Den Gamle Brugs, er man ikke i tvivl om, at billigt brænde er en af deres spidskompetencer. Deres løse brænde er både kløvet og savet på deres egen fabrik, og du er derfor garanteret billigt brænde i den bedste kvalitet. Det varierede udvalg inkluderer en masse forskellige træsorter, alt lige fra ask og bøg til eg og gran. Det er derfor muligt at finde lige nøjagtig den type billigt brænde, som matcher dine ønsker og behov. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige type, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice, som altid står klar til at hjælpe og komme med gode råd. Klik ind på www.dgb-braende.dk og læs mere om billigt brænde.

Brændetårn i den træsort du ønsker

Et brændetårn er en super smart løsning, hvis du vil slippe for al besværet med selv at kløve dit brænde. Hos Pillemadsen kan du få leveret et brændetårn, hvor træet allerede stablet. For at gøre det endnu nemmere kan du endda vælge at få træet ovntørret, så det kan puttes direkte i brændeovnen. Du vælger selv, hvilken træsort dit brændetårn skal bestå af, samt hvor og hvornår det skal leveres - dog kun på Sjælland og Lolland Falster. Har du lyst til selv at undersøge de forskellige muligheder og finde det helt rette brændetårn, kan du gøre det lige her www.dgb-braende.dk.