torsdag 18. april 2024

Find alt indenfor opbevaringsløsninger såsom grenreoler og mezzaniner hos Reol Hansen

Udgivet : 14. oktober 2019

Find alt indenfor opbevaringsløsninger såsom grenreoler og mezzaniner hos Reol Hansen

Skal du have lavet reolsystemer til erhverv eller lignende, så er Reol Hansen uden tvivl det rette sted for dig at kigge hen. Hos dem finder du nemlig alt indenfor professionelle opbevaringsløsninger såsom grenreoler, mezzaniner og lagerreoler. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, reolhansen.dk og læs nærmere.

Grenreoler i den bedste kvalitet

Står du i en situation, hvor du skal have opbevaret lange genstande og sager, så er grenreoler uden tvivl det helt rigtige valg for dig. Grenreoler er ofte brugt i smedeværksteder som reol til rør og tungt stål, samt i tømreværksteder, hvor de er perfekte til lange genstande eller plader. Der findes utallige måder at bruge grenreoler på, og det er også derfor, de er så populære indenfor forskellige erhverv. Hos Reol Hansen tilbyder de, de bedst tænkelige grenreoler, der altid er produceret i den bedste kvalitet, så den kan holde til at blive brugt. Når du klikker ind på deres hjemmeside, kan du nemt og hurtigt læse meget mere om, hvilken type grenreoler, som passer bedst til dine formål og præferencer.

Indskudt etage 

Der findes mange måder at udnytte pladsen i et lager eller værksted på, så man får den optimale udnyttelse. En måde at gøre dette på, hvis man har højt nok til loftet, er ved at investere i en indskudt etage, der også går under navnet mezzanin. Med en indskudt etage får du dermed to etager på et grundareal, og dermed dobbelt så meget plads til opbevaring. Derudover er en indskudt etage også en nem løsning, som desuden er hurtigt at sætte op, og også er muligt at tage med sig, hvis man skulle flytte lager. Lyder en indskudt etage som den løsning, som du står og har brug for, så tag og klik ind forbi Reol Hansens hjemmeside, hvor du kan læse om dit lager opfylder de kriterier, der skal være.