mandag 22. juli 2024

Fadølsanlæg med kompressor og tappehaner til anlægget via www.tapshop.dk

Udgivet : 13. februar 2020

Fadølsanlæg med kompressor og tappehaner til anlægget via www.tapshop.dk

Køb fadølsanlæg med kompressor eller vandbad hos tapshop.dk, der leverer Plug&Play løsninger med 1-2 dages levering (hverdage). Køb også tilbehør til anlægget som tappehaner, regulatorer og tappetårne, så du kan skænke den lækreste fadøl til hele arrangementet. Se også de informative guides og hjælpevideoer vedr. fadøl inde på hjemmesiden.

Plug&Play fadølsanlæg med kompressor i høj kvalitet

Køb et fadølsanlæg med kompressor hos tapshop.dk, der leverer anlæg til fadølsskænkning af høj kvalitet. Du får gratis fragt, når du køber fadølsudstyr på www.tapshop.dk, og du er altid sikret topvejledning, hvis du spørger det erfarne personale bag webshoppen til råds. Bestil også de såkaldte Plug&Play fadølsanlæg, der er lige til at slå til og tage i brug. Køb bl.a. det famøse Pygmy 25 anlæg, som er et komplet fadølsanlæg med kompressor. Du finder modeller, der kan håndtere en høj volumen fadøl per time, så ingen af gæsterne kommer til at tørste! Du finder info om opsætning af fadølsanlæg online, og uanset om du ønsker et anlæg med kompressor eller vandbad, har du mange muligheder på www.tapshop.dk.

Tappehane - Bestil haner online

Køb også tilbehør til at skænke fadøl hos tapshop.dk, der bl.a. forhandler haner online. Bestil tappehaner og hanepropper til forskellige typer af drikkevarer, som er skabt i kraftigere materialer end andre løsninger på markedet. Vælg også haner med hastighedsregulering, der er en rigtig smart feature. Hos tapshop.dk ved de alt om fadølstilbehør, og det betyder selvfølgelig også, at du får førsteklasses vejledning i valg af haner, hvis du tager kontakt. Se udvalget af tappehaner, CO2 regulatorer og tappetårne online, så du kan blive klar til at skænke fadøl til det kommende event.

Kigger du efter fadølsløsninger? Hos tapshop.dk har du adgang til en del i fadølsudstyr, og du kan vælge imellem forskellige typer af fadølsanlæg med kompressor eller vandbad. Køb også tilbehør heriblandt CO2 regulatorer, fadkoblinger, tappehaner og tappetårne online. Kig også nærmere på hjælpevideoerne via www.tapshop.dk, der altid står klar til at hjælpe.