mandag 22. juli 2024

Få gode priser på Hill’s hundefoder og Arthoflex Omega kosttilskud til hund hos Dyrlægens Gård

Udgivet : 11. oktober 2021

Få gode priser på Hill’s hundefoder og Arthoflex Omega kosttilskud til hund hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård finder du alt, hvad du skal bruge i kvalitetsfoder og kosttilskud til dine kæledyr. Deres sortiment rummer nemlig både Hill’s hundefoder til hunde i alle aldre, og Arthrooflex Omega, der til sammen dækker mange af de kostmæssige behov, din hund har.

Hill’s hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser

Uanset om din hund er hvalp, ung eller gammel, kan du hos Dyrlægens Gård finde det rigtige Hill's hundefoder. Hundefoder fra dette mærke findes nemlig i en række forskellige varianter med ingredienser, der er specifikt tilpasset forskellige aldersgrupper eller behov. Indenfor udvalget af Hill's hundefoder finder du f.eks. både allergy & skin care, digestive care og flere perscription diet udgaver, der tager hensyn til specifikke helbredsproblemer. Du kan dermed med sikkerhed finde en type Hill’s hundefoder, der matcher dit kæledyrs behov. Derudover forhandler Dyrlægens Gård også en række godbidder fra samme mærke, der supplerer valget af hundefoder med flere gode egenskaber. Se hele udvalget og læs mere på dyrlaegensgaard.dk.

Arthroflex Omega mod gigt og ledsmerter

I tillæg til det store udvalg af hundefoder med gode egenskaber og ingredienser, finder du desuden også en række kosttilskud i sortimentet. Heriblandt Arthoflex Omega der er udviklet til at hjælpe hunde med ledsmerter og gigt. Det flydende kosttilskud doseres nemt og blandes i hundens mad, hvorefter den hjælper både hunde med vedvarende og begyndende smerter mod en bedre hverdag. Arthroflex Omega egner sig hovedsageligt til ældre og syge hunde, men selv hvis din hund er sund og rask, kan du hos Dyrlægens Gård også finde andre typer kosttilskud, der kan hjælpe med at værne om dette gode helbred.

Tag derfor et kig indenfor i sortimentet på www.dyrlaegensgaard.dk, hvis du er på udkig efter nyt foder, godbidder eller kosttilskud til din hund. Hos Dyrlægens Gård forhandles der nemlig en række gode produkter foruden Hill’s hundefoder og Arthroflex Omega, som alle anbefales af dyrlæger.