lørdag 18. maj 2024

Denis Viet Jacobsen er en erfaren erhvervsmand med uddannelse fra CBS

Udgivet : 05. marts 2019

Denis Viet Jacobsen er en erfaren erhvervsmand med uddannelse fra CBS

Hvis man gerne vil udvikle sin virksomhed, men man er i tvivl om, hvordan man gør det rigtigt og bedst, så bør man helt sikkert vælge at tage kontakt til erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen. Han har nemlig mange års erfaring med alt fra opkøb og fusioner til virksomhedsstrategier og meget, meget mere, og han er altid på udkig efter at kunne gøre en god investering. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Læs mere om forretningsmanden Denis Viet Jacobsen herunder

Hvis man ønsker at udvikle sin virksomhed i den rette retning, så man opnår større vækst, men man er i tvivl om, hvordan man præcist skal gribe det hele an, så kan det helt sikkert anbefales, at man tager kontakt til Denis Viet Jacobsen. Denis Viet Jacobsen er nemlig en erfaren erhvervsmand, der blandt andet er uddannet bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School. Han har desuden en Master of Business og har mange års erfaringer fra diverse stillinger inden for erhvervslivet. Sammen med svenske Johan Cervin har han virksomheden Solix Group, som er et kreativt og ambitiøst investeringsselskab, der blandt andet har specialiseret sig i opkøb og fusioner af virksomheder. Denis Viet Jacobsen taler en lang række af forskellige sprog, så hvad enten man bevæger sig inden for svenske, tyske, norske, engelske eller franske markeder, så burde han helt sikkert være i stand til at hjælpe. Denis Viet Jacobsen har således en bred vifte af kompetencer, og Solix Group har desuden altid fokus på at få etableret langvarige og holdbare løsninger, så man altid ved, at virksomheden udvikler sig i den rette retning. Det er med andre ord en rigtig god idé at tage kontakt til Denis Viet Jacobsen, hvad enten man har brug for hjælp til forskellige virksomhedsstrategier, aktier, risikokapital eller en helt fjerde ting. Klik her og kig ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk, hvor man kan læse meget mere om, hvad Denis Viet Jacobsen kan tilbyde til lige netop din virksomhed.

Tålmodig investering i nordiske virksomheder

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man gerne vil udvikle sin virksomhed, eller man overvejer at fusionere med en anden, så bør man helt sikkert tage kontakt til Solix Group. Det er nemlig et ambitiøst selskab, som altid gerne vil foretage gode investeringer. Solix Group er ejet af danske Denis Viet Jacobsen og svenske Johan Cervin, som begge har store erfaringer fra forskellige grene af forretningsverdenen. Foruden investeringer kan virksomheden også hjælpe med alt fra virksomhedsfinansiering, aktier og risikokapital til forskellige forretningsstrategier og meget, meget mere. Solix Group investerer ofte i virksomheder, der har en omsætning på 500.000.000 kroner eller mere, og det er ofte virksomheder med base i de nordiske lande. Solix Group er således i stand til at hjælpe inden for en række forskellige lande og markeder, så det burde være muligt for de fleste at få de langsigtede og holdbare løsninger og investeringer, som man har brug for til sin virksomhed. Ud over altid at være på udkig efter en god investering og at have store erfaringer inden for dette så står erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen også i spidsen for Viet-Jacobsen fonden. Det er en fond, der støtter en række gode initiativer i samfundet. Det kan blandt andet være hjælp til veteraner, som har svært ved at finde tilbage til samfundet efter endt militær tjeneste. Når man vælger at få hjælp i form af en investering fra Solix Group, er det altså samtidig en investering i samfundet og i mennesker, der har brug for finansiel støtte. Man kan læse meget mere om det hele, og hvad en investering fra Solix Group kan gøre ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Man kan læse meget mere om Solix Group, investeringer og erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.