mandag 22. juli 2024

Crowdlending i bæredygtige projekter med et stabilt afkast

Udgivet : 22. juni 2020

Crowdlending i bæredygtige projekter med et stabilt afkast

Crowdton arbejder fra princippet om crowdlending, og gør det let for dig at foretage grønne investeringer med et stabilt afkast.

Crowdlending i solenergi? Læs med her

Crowdton bygger på et princip om crowdlending og crowdfunding, som navnet også indikerer. Mange danskere vil gerne gøre en forskel i forhold til klimakatastrofen, men ved ikke helt hvor de skal gå hen med deres gode intentioner ud over at spise lidt mindre kød. Men faktisk er grønne investeringer en god måde at gøre en forskel på, og nu kan du foretage lette investeringer med beløber fra 10.000 kr. til 250.000 kr., som bliver brugt til at bygge solcelleanlæg, og på den måde kan du være med til at gøre en forskel, selvom du ikke har millioner på kontoen. Crowdlending er super effektivt som princip, især fordi det er så let at investere via www.crowdton.dk, som arbejder med Obton A/S, den største operatør af kommercielle vindmølleparker i Europa. Crowdlending får de mange bække små til at løbe sammen til en stor å, og på den måde får de dine penge til at gøre en forskel.

Få et stabilt afkast. Klik ind på crowdton.com

Når du investerer med Crowdton, så er du sikret et stabilt afkast på hhv. 3, 4 eller 5%, alt efter om du går ind i et 5, 10 eller 15 års projekt. Med et stabilt afkast, som bliver udbetalt hvert kvartal kan du få dine penge til at vokse, imens de gør verden til et lidt bedre sted. Det kan være du gerne vil opbygge en børneopsparing, eller gerne vil spare sammen til et hus. Uanset hvad, så giver det mening at sætte dine penge i grønne investeringer. For din egen skyld og for alle andres skyld. Klimakatastrofen er alvorlig, og der skal drastiske midler til, hvis Paris aftalen skal overholdes, så det kan ikke gå hurtigt nok med at få bygget solcelleanlæg, som på sigt helt kan overtage den fossile brændstofindustri, som ikke er bæredygtig. Det er rimelig risikofrit at foretage den slags bæredygtige investeringer nu om dage, og det er på den måde, at du får et stabilt afkast.