mandag 05. juni 2023

Book en pølsevogn til den store fest i Viborg og Odense hos Kelds Pølser

Udgivet : 10. januar 2022

Book en pølsevogn til den store fest i Viborg og Odense hos Kelds Pølser

Er du på udgik efter den helt rigtige type catering til dit næste event? Med en lejet pølsevogn fra Kelds Pølser sikres du god mad og festligt indslag på én og samme tid. Lej en pølsevogn i Odense eller Viborg til jeres fest og forvent smil på læberne for ikke at nævne fyldte maver i en fart!

 

Lej pølsevogn med mandskab til festen i Odense

Er du bosat i eller omkring Odense og har planer om et forestående større arrangement? Så lej en pølsevogn i Odense med Kelds Pølser. Fra dem kan du forvente cateringservice i verdensklasse, til yderst fordelagtige priser. At leje en pølsevogn i Odense kan vise sig at være den bedste løsning til din kommende begivenhed, da det er en både nem og praktisk løsning. En pølsevogn vil nemlig uden tvivl skabe en stemning af fællesskab, hvad end du booker den til fødselsdag, firmafest eller studentergildet. Lej derfor en pølsevogn i Odense næste gang du planlægger et festligt arrangement, og forvent glade gæster, glade maver og fyldte kinder.

 

Du kan aldrig gå fejl af en pølsevogn til firmafesten i Viborg

Befinder du dig lidt længere nordpå er der ligeledes muligheder for leje af pølsevogn i Viborg. Kelds Pølser har mange års erfaring med udlejning af pølsevogne til både private festligheder eller erhvervsarrangementer. Lej en pølsevogn i Viborg til jeres fest, og bestem helt selv om den skal komme bemandet eller ej. Vil I gerne selv servere kan dette nemlig også sagtens lade sig gøre, og så står Kelds Pølser bare for installering af selve vognen. Har I dog brug for hjælp, bemander Kelds Pølser gerne vognen næste gang I lejer en pølsevogn i Viborg. Der findes mange andre måder at leje en pølsevogn i Viborg på, for eksempel når det gælder menu. I kan blandt andet leje en vogn ad libitum i 2 timer ad gangen, eller selv sammensætte en menu, hvor der betales pr. genstand.

 

www.kelds-polser.dk kan du læse mere om dine mange muligheder for udlejning, eller ringe til en erfaren pølsemand, hvis du helst vil have personlig hjælp og vejledning angående catering til din næste fest.