mandag 22. juli 2024

Bolig investering: Invester i studieboliger i Aarhus gennem Investering og Studiebolig

Udgivet : 28. februar 2023

Bolig investering: Invester i studieboliger i Aarhus gennem Investering og Studiebolig

Muligheden for at finde en studiebolig i Aarhus med en husleje på kun 4000 kr. – inkl. el, vand, varme og internet – lyder måske som en drøm for mange, men hos Investering og Studiebolig er det virkelighed. Det danske aktieselskab giver nemlig dig mulighed for at blive medejer af attraktive studieboliger i Aarhus og mange andre danske studiebyer, som du kan anvise børn, børnebørn eller bekendte til, hvis de har brug for en studiebolig. På den måde præsenterer Investering og Studiebolig et moderne alternativ til forældrekøb, der giver dig mulighed for at gøre en både fornuftig og langsigtet investering.

En ny form for bolig investering med afkast på 6-7 %

Bolig investering kan måske lyde som en overdrevet løsning, når det drejer sig om studieboliger, men det gælder kun, hvis man kigger på muligheden for at gøre et traditionelt forældrekøb. Her er der nemlig tale om en bolig investering af en vis størrelse, og selvom du naturligvis får en bolig ud af det, så vil der også være en masse vedligeholdelse og udgifter forbundet med købet. Derfor tilbyder Investering og Studiebolig et alternativ, der både giver flere mulighed for at hjælpe unge i deres familie med at finde den rigtige studiebolig, men også giver mulighed for at gøre en investering med et fornuftigt afkast.

Hos Investering og Studiebolig investerer du nemlig ikke i en specifik bolig. Derimod investerer du i en aktie i det danske aktieselskab. På den måde begrænser du dig ikke til en specifik lokation eller en specifik bolig, da Investering og Studiebolig har boliger i flere af de mest populære danske studiebyer. Ved at gøre en bolig investering gennem dem bliver du medejer af dem alle, og du kan derefter anvise unge studerende i din omgangskreds til lejlighederne. Det er dog ikke kun en god investering for den studerende, det hjælper, bolig investeringen er også en god investering for dig, da Investering og Studiebolig forventer et afkast på 6-7 %. Du kan dermed gøre en fleksibel bolig investering, der ikke blot giver et fornuftigt afkast, men også mange forskellige muligheder.

Unikke muligheder for at investere i en studiebolig i Aarhus

Aarhus er en af de større studiebyer, hvori Investering og Studiebolig har flere lækre studieboliger. Gennem årene har de nemlig samlet en bred og varieret portefølje af studieboliger i Aarhus, som du naturligvis kan læse mere om på www.investeringogstudiebolig.dk, hvis du er interesseret. Det er Investering og Studiebolig, der står for opkøbet og vedligeholdelsen af de forskellige studieboliger i Aarhus, på trods af at du som investor bliver medejer og har mulighed for at anvise studerende til boligerne. Den studerende skal derefter naturligvis betale et depositum og husleje, men lejen er holdt i et meget fornuftigt prislag. Man betaler nemlig i gennemsnit kun 4000 kr. i husleje inkl. el, vand, varme og internet.

Kender du nogen, der står og mangler en studiebolig i Aarhus, eller ønsker du at hjælpe et familiemedlem godt i gang med studierne? Så er der flere gode grunde til at gøre en bolig investering gennem Investering og Studiebolig. Den investering, du kan gøre gennem det danske aktieselskab, er nemlig noget mindre, end hvis du nu overvejede et forældrekøb. Derudover kan du både investere med pension, selskabsmidler og egen opsparing, så der er mange muligheder for at investere i studieboliger i Aarhus og flere andre danske byer, hvis du allierer dig med Investering og Studiebolig.