mandag 22. juli 2024

Bliv en bedre offentlig bestyrelse eller tag en bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE

Udgivet : 14. november 2019

Bliv en bedre offentlig bestyrelse eller tag en bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE

Uanset om du sidder i en privat eller offentlig bestyrelse eller ønsker at blive klogere på bestyrelsesarbejde generelt, så er BOARD GOVERNANCE bestemt noget for dig. Hos den succesfulde virksomhed kan du tage en spændende bestyrelsesuddannelse, som klæder dig på til at blive endnu bedre til arbejdet i en bestyrelse. Læs med her for at blive klogere på den spændende virksomhed.

Tag en bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE

Hvis du ønsker at tage en bestyrelsesuddannelse, der vil gøre dig i stand til at arbejde i en bestyrelse, så er BOARD GOVERNANCE et besøg værd. Hvis du besøger BOARD GOVERNANCEs overskuelige og brugervenlige hjemmeside, board-governance.dk, vil du kunne læse, at virksomheden er en af de vigtigste udbydere af ledelses- og forretningsorienterede produkter til direktioner, bestyrelser og bestyrelsesledere. Og det danske foretagendes produkter bruges da også både af danske og internationale virksomheder. Deres store nationale og internationale succes vidner netop om, at en bestyrelsesuddannelse ikke bare er en bestyrelsesuddannelse, og der er da også tale om Danmarks største bestyrelsesportal, ligesom det fx også er udviklet, designet og testet af landets mest betydende aktører. Så hvorfor ikke tage en bestyrelsesuddannelse med BOARD GOVERNANCE?

Offentlig bestyrelse

BOARD GOVERNANCE er blandt andet anbefalet eksklusivt og benyttet af Danske Advokater, og som nævnt er det både private og offentlige bestyrelser, der bruger deres produkter. Således tæller deres samarbejdspartnere også universiteter og meget, meget mere. Sidder du i en offentlig bestyrelse, bør du kigge nærmere på PUBLIC BOARD GOVERNANCE, som netop fokuserer på arbejdet i en offentlig bestyrelse og alle de udfordringer, der ligger heri. Den populære virksomhed kan hjælpe jer med at blive en endnu bedre offentlig bestyrelse, og abonnementet inkluderer blandt andet, at I kan søge og finde nye bestyrelseskollegaer, ligesom det også indeholder et professionelt evalueringsværktøj. Hvis din interesse for BOARD GOVERNANCE er blevet vækket, kan du downloade en gratis demo, hvor du får syv dage for nul kroner.