torsdag 18. april 2024

2BM tilbyder en indsigtsrapport i SAP og brugervenlig overvågning i SAP

Udgivet : 15. august 2019

2BM tilbyder en indsigtsrapport i SAP og brugervenlig overvågning i SAP

Hvis man gerne vil gøre det lettere og mere overskueligt at overvåge og beskytte personfølesomme data i sin virksomhed, så kan det helt klart anbefales, at man tager kontakt til 2BM. Her tilbydes der blandt andet en indsigtsrapport i SAP og brugervenlig overvågning i SAP. Man kan blive meget klogere på begge dele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Indsigtsrapport i SAP

Med implementeringen af GDPR-reglerne blev det samtidig muligt for borgere at få indsigt i, hvilke personfølsomme data en virksomhed har gemt, og det sætter krav til de systemer, der skal kunne trække data til borgere. Det kan derfor være nødvendigt med en indsigtsrapport i SAP fra 2BM, som gør det nemt og overskueligt at trække data, og desuden eliminerer krævende manuelle processer, som tager alt for lang tid. Med en indsigtsrapport i SAP får man således et værktøj, som er hurtigt, og som helt sikkert gør, at man sparer masser af tid, når man får anmodninger fra en borger, der gerne vil have indsigt i data. Man kan læse meget mere om en indsigtsrapport i SAP ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Brugervenlig overvågning i SAP

Når man opbevarer personfølesomme data, har man samtidig ansvar for, at det bliver beskyttet, og at uvedkommende udefra ikke kan få adgang til oplysningerne. For en virksomhed kan det derfor være en god idé at investere i brugervenlig overvågning i SAP fra 2BM. Brugervenlig overvågning i SAP gør det nemlig muligt bedre at beskytte data, fordi man nemt og overskueligt kan overvåge sine systemer. Når man henvender sig hos 2BM, får man naturligvis en grundig vejledning i brugervenlig overvågning i SAP, så det er nemt og enkelt at gå til fra start af. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk tilbydes der eminente løsninger, når det drejer sig om håndteringen af personfølsomme data.