søndag 09. august 2020

Smarte Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler samt Philips Hue udstyr

Udgivet : 17. juni 2019

Smarte Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler samt Philips Hue udstyr

Teknologiens potentiale er stort, men ikke alle kan finde ud af bruge det til deres fordel. Hos Smart.dk er de eksperter, når det handler om at gøre dit hjem mere smart. Deres produktliste er alenlang, men du kan fx både købe en Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler og en aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue. Læs mere nedenfor.

Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler

En Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler er et fremragende produkt til dig, der gerne vil have nogle flere smart home-produkter ind i dit hjem. Og nu skal du høre hvorfor: En Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler omformer din traditionelle stikkontakt til en moderne, intelligent stikkontakt. Produktet er koblet op til dit trådløse internet, så det kan faktisk fjernstyres med eksempelvis din smartphone. Ud over de helt simple ting som at tænde og slukke for kontakten, kan du også lave dine egne præindstillinger, således at kontakten er tændt eller slukket på præcise tidspunkter i løbet af dagen. Derudover kan du måle energiforbruget, så på den måde kan du skabe et så økonomisk og energieffektivt hjem som muligt.

Aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue

Med en aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue får du et produkt fra Light Solutions, som er kompatibelt med to af markedets sværvægtere, når vi taler om intelligent belysning. LIFX og Philips Hue er nemlig garant for to intuitive, smarte belysningssystemer i enormt høj kvalitet, og på en aluminiumsprofil Model C kan du montere hhv. LIFX Z LED bånd og Philips Hue Lightstrip. Listen fås i sort, hvid eller aluminium og kan også skæres til, således at den er tilpasset den korrekte længde. En aluminiumsprofil Model C har tilmed et elegant og underspillet design, hvilket betyder, at den praktisk talt er usynlig og dermed ikke ødelægger udtrykket på din nye smarte belysning.

Så besøg www.smart.dk i dag og køb din nye Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler eller aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue.