fredag 29. september 2023

Kindle og Onyx readers til salg (gode priser)

Udgivet : 10. maj 2021

Kindle og Onyx readers til salg (gode priser)

Onyx og deres e-bogslæsere har mildest talt revolutioneret. Det er ikke kun Amazon, som kan. Selvom den amerikanske gigant stadigvæk producerer nogle fremragende e-bogslæsere, der også er værd at tage i mente. En af dem er den reklamefrie Kindle Paperwhite 4, der føres på www.ebookreader.dk. Shop også læseapparater fra PocketBook og Kobo.

Modeller fra Onyx heriblandt Note Air og Poke 3

Med Onyx finder man nogle e-bogslæsere, der er stærkt optimerede, så det gør det nemt at læse i storformat. Det kan f.eks. være til dig, som godt kan lide at læse tegneserier elektronisk. Billedkvaliteten er simpelthen fantastisk. Hvis du ikke har oplevet en Onyx e-bogslæser endnu, kommer du til at blive stærkt overrasket. Det er bl.a. modeller som Nova 3 og Poke 3, der sælges. eBookReader.dk forhandler samtidig Onyx Note Air og Note 3. Den eksklusive MAX Lumi sælges også bl.a. i sort med 64 GB plads, der er nok for de fleste. Der er stor forskel på prisen imellem modellerne. Det er fordi, at de individuelle Onyx e-bogslæsere henvender sig til forskellige behov og unikke publikummer. Der er naturligvis stadigvæk noget tværfunktionalitet. Hvis du er i tvivl, kan du evt. starte med at læse produktbeskrivelserne. De er nemlig yderst uddybende hos eBookReader.dk. Du må dog aldrig tøve med at kontakte shoppen, der er 100 % dansk, og som altid er hjælpevillig.

Bestil en reklamefri Kindle Paperwhite 4 direkte hos eBookReader.dk

Hvis vi bevæger os over til Amazon og deres serier, så finder vi bl.a. den reklamefrie Kindle Paperwhite 4. Slip 100 % for reklamerne! Hvis man vælger en e-bogslæser med reklamer, så er der ofte nogle penge at spare på købsprisen. Dog er det for mange mennesker for forstyrrende, og det er værd at diske det ekstra op for en reklamefri Kindle Paperwhite 4. De sælger 2018-versionen med 32GB, og som har mulighed for 4G LTE. Så kan du altid downloade nye bøger, også selvom du er ude i skoven. Du skal blot have en mobil bredbåndsforbindelse. Det gør ikke noget, der kommer et regnskyl. Kindle Paperwhite 4 af Amazon er nemlig vandtæt til en vis grad. Den kan også fås med 8 GB til dig, der vil spare lidt penge ved at vælge mindre plads. Du har altid mange valgmuligheder hos eBookReader.dk!