tirsdag 29. november 2022

Hos Legebyen.dk finder du bl.a. Dantoy Scooter og Dantoy vinterleg

Udgivet : 11. oktober 2018

Hos Legebyen.dk finder du bl.a.  Dantoy Scooter og Dantoy vinterleg

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af Dantoy legetøj, bl.a. Dantoy scooter og Dantoy vinterleg og meget mere. Klik ind på hjemmesiden eller læs mere om deres store udvalg af legetøj herunder!

Dantoy Scooter i fedt design

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af spændende legetøj til private hjem og institutioner, og du kan helt sikkert finde lige det, du leder efter i sortimentet. De sælger bl.a. de klassiske Dantoy scootere, som alle børn har leget med. Det er de klassiske blå, røde og gule scootere, som du kender fra stort set alle landets børnehaver og vuggestuer, som er super sjove og virkelig robuste. Vidste du, at der er mange forskellige modeller i serien? Du kan købe en Dantoy scooter politi eller en prinsesse version. Der er også en stor gravko i sortimentet fra Dantoy scooter, som er udført i samme robuste materialer. Det er virkelig et godt stykke legetøj, som kan holde i generationer og som helt sikkert vil være lige noget for dit barn, hvis det kan lide fart og spænding. De hårde plastikhjul kan virkelig køre hurtigt og har givet mange børn mange timers underholdning allerede i børnehaver og vuggestuer.

Dantoy vinterleg

I butikken kan man også finde et bredt udvalg af Dantoy vinterleg. De har lavet forskellige kælke og slæder, og du kan bl.a. finde en super god bobslæde eller en sjov twister i sortimentet. Der er selvfølgelig også det klassiske numsebræt eller røvkælk, som er en numseformet kælk med et håndtag til hænderne, som stikker op imellem benene. Det er super sjovt, og den kan få virkelig meget fart på ned ad kælkebakken. Bobslæden fra Dantoy vinterleg er en klassiker, hvor der kan sidde flere børn eller voksne i. Den har bremser i hver side, så man kan styre farten, da den virkelig også glider godt i sne og is. Der er også sneskovle til børn fra Dantoy vinterleg, som er gode når børnene gerne vil hjælpe mor eller far med at skovle sne, for på den måde kan de hjælpe til. Der er mange forskellige spændende ting, som du kan købe i sortimentet og ingen tvivl om, at du helt sikkert vil elske de mange forskellige spændende ting, som sælges til gode priser på Legebyen.dk.