tirsdag 09. august 2022

Find et kæmpe udvalg af legetøj til dine børn på www.legebyen.dk

Udgivet : 16. november 2018

Find et kæmpe udvalg af legetøj til dine børn på www.legebyen.dk

Legebyen er stedet for dig, som søger et sted at handle kvalitetslegetøj, om enten det så er til det private hjem eller til institutioner. Hos Legebyen finder du markedets største udvalg af legetøj fra de førende og kendte mærker – såsom LEGO, Playmobil og BRIO. Så klik ind på deres hjemmeside, legebyen.dk, og lad dig inspirere af deres store udvalg.

Kæmpe udvalg af legetæpper

En af de mest købte produkter hos Legebyen legetæppet, der hos mange ses som en populær klassiker. Legebyen tilbyder et stort og bredt udvalg af legetæpper, der passer til mange forskellige lege og aktiviteter. Her kan det klassiske trafiklegetæppe og legetæppet med dinosaurmotiv nævnes. Ved at lege på et legetæppe hjælper du på en god og sjov måde dit barns fantasi på vej, når der for eksempel skal leges med biler, flyvemaskiner, dinosaurfigurer mm. Du finder derudover også et legetæpper der har hovedfokus på dit barns indlæring, her kan bl.a. nævnes det fine legetæppe med mariehøns og tal samt legetæppet med trafikskilte og legetæppe med farver og figurer. Fælles for alle legetæpper er at de er produceret med stor fokus på sikkerhed, og er derfor pålagt et fuldstændig skridsikkert underlag, der opfylder den europæiske sikkerhedstandard, og tæpperne er produceret uden farlige phthalater. Ønsker du mere information om legetæpper, så klik ind på Legebyens hjemmeside, hvor du kan læse meget mere.

Lad dit barn bruge sin fantasi med LEGO Mindstorms

LEGO har i generationer været børns favorit legetøj og deres popularitet er kun stigende. LEGOs genialt designede klodser muliggør uendelige bygnings muligheder: byg og ombyg lige så tosset du vil. LEGO har de seneste år udvidet deres koncept og har i de seneste år slået igennem med deres LEGO Mindstorms serie. I LEGO Mindstorms serien kombineres de klassiske LEGO klodser med motorer, sensorer og den intelligente P-klods, der så sættes op med en apps og programmeringssoftware. Dette er med til at gøre dine LEGO Mindstorms kreationer levende, og du har som bygger uendelige sammensætningsmuligheder til dine opfindelser. Som en ekstra feature kan du tilslutte dig det store LEGO Mindstorms online-fællesskab, hvor andre LEGO-byggere og fans, deler deres kreationer, og hvor du kan finde nye udfordringer, demonstrationer og især ny inspiration. LEGO Mindstorms er for de nysgerrige i alle aldre, og du bestemmer helt selv sværhedsgraden af, hvad du vil lave. Så tøv endelig ikke med at klikke ind på hjemmesiden og lad dig inspirere til din nye kreation.