søndag 28. november 2021

Find alt lige fra en retro børnestol i træ til komfortable graviditetspuder hos Unik Barnebutik

Udgivet : 06. november 2019

Find alt lige fra en retro børnestol i træ til komfortable graviditetspuder hos Unik Barnebutik

Unik Barnebutik er en familiedrevet onlineshop med alt, hvad du skal bruge som gravid, spædbørn og lidt ældre børn. Blandt andet kan du her finde graviditetspuder, som er en god løsning både før og efter fødslen. Desuden finder du også her en fin retro børnestol, til børneværelset.

Komfortable graviditetspuder

Unik Barnebutik er et familieforetagende, drevet af en lille familie, der selv har småbørn. Alt hvad du finder i deres sortiment er således nøje udvalgt på baggrund af egen erfaring. Familien tager ofte på udflugter, for at finde helt unikke varer og produkter til gravide, mødre, spædbørn og de lidt større børn, hvorfor deres sortiment er helt unikt og du ikke finder lignende andre steder. Deres udvalg tilbyder mange gode løsninger, herunder graviditetspuder. Graviditetspuder og ammepuder er en god løsning både under graviditeten, særligt i tredje trimester, når det kan være svært at finde en god soveposition. Graviditetspuder kan også bruges som ammepuder, og er en god løsning til at lette amningen for både mor og barn. Som med alt i deres udvalg, er graviditetspuderne nøje udvalgt og kommer i smukke, unikke farver og mønstre, baseret på gamle polske håndværkstraditioner. Foruden ammepuder, findes der mange andre gode løsninger for småbørnsfamilier på: www.unikbarnebutik.dk.

Retro børnestol i massivt træ

Unik Barnebutik er en lille, familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i gode løsninger og smukke unikke ting, til gravide, nye mødre og børn fra spædbørnsalderen og op. Du vil der ikke kun kunne finde det mest nødvendige, men i deres unikke sortiment vil du også kunne finde smukke og anderledes bud på møbler til børneværelset, blandt andet den fine retro børnestol, der kommer i mange farver. Ved at give barnet en retro børnestol, kan du være med til at inspirere til anderledes leg. Virksomhedens filosofi er, at børneværelset skal være et stimulerende og inspirerende sted for barnet at lege, hvorfor de med blandt andet retro børnestol, forsøger at tilbyde alternativer til det ofte standardiserede og kedelige inventar til børneværelser man ellers kan få mange steder. Retro børnestol er lavet af massivt træ og passer til børn i alderen 3-12 år. Den er slidstærk og vil sikkert kunne vække glæde både i børnealderen og senere som et kært minde, hvis ikke den går i arv til søskende. Læs og se mere om retro børnestol her: www.unikbarnebutik.dk.