fredag 29. september 2023

Besøg samvaersadvokaten.dk, og få advokathjælp til børn og samvær

Udgivet : 04. februar 2021

Besøg samvaersadvokaten.dk, og få advokathjælp til børn og samvær

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har de blandt andet specialiseret sig i sager om advokathjælp til børn og samvær, f.eks. delt bopæl. Her sørger man for alle facetter af sagen, og for at give klienten den bedst mulige chance for at opnå det ønskede resultat. Holdet af advokater er dygtige og kompetente, og sørger for at gå grundigt til værks fra start til slut. Man har samtidig fokus på at gøre forløbet så mindst mulig ubehageligt for de involverede parter, hvilket naturligvis er ekstra vigtigt når børn er involveret. Læs mere herunder.

Kyndig advokathjælp inden for børn og samvær

Som advokatfuldmægtig tilbyder holdet af advokater fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK blandt andet advokathjælp til børn og samvær. I sager der involverer advokathjælp til børn og samvær, er det selvfølgelig ekstra vigtigt at man på en og samme tid fører sagen så godt som muligt, fra et rent teknisk standpunkt, men samtidig også at man som den der yder advokathjælp til sager om børn og samvær også sørger for at de menneskelige faktorer er på plads. Forstået på den måde at advokathjælp til børn og samvær f.eks. også inkluderer at man gør sig ekstra umage for at skabe et trygt forløb for de involverede parter. Det er teamet af advokater til sager om advokathjælp til børn og samvær fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK heldigvis også dygtige til, og de skal nok sørge for at hele sagen forløber så godt som muligt. Læs mere på samvaersadvokaten.dk.

Sager vedr. delt bopæl

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK varetager blandt andet sager om delt bopæl. I april 2019 kom der nye regler på området for skilsmisse og delt bopæl, der blandt andet indebærer en såkaldt reflektionsperiode på tre måneder, i forbindelse med skilsmisse uden forudgående separation. På www.samvaersadvokaten.dk har man samlet en god mængde brugbar information omkring delt bopæl. Besøg eventuelt selv siden, hvis du gerne vil vide mere om delt bopæl og advokathjælp til børn og samvær.