tirsdag 28. juni 2022

Glutamin og kasein proteinpulver udviklet af Starlabs Nutrition

Udgivet : 15. juni 2019

Glutamin og kasein proteinpulver udviklet af Starlabs Nutrition

Køb proteinpulver af kasein, der optages langsommere i kroppen, eller glutamin af en høj kvalitet. Starlabs Nutrition har udviklet noget af markedets bedste kosttilskud til træning med ekstra fokus på smag.

Glutamin – en vigtig ikke-essentiel aminosyre

Starlabs Nutrition har udviklet deres GL5 glutamin med omhu. Glutamin er helt konkret en ikke-essentiel aminosyre. Det betyder altså, at kroppen selv kan danne molekylet, men det er en af de aminosyrer, der bliver benyttet hårdest ved træning, og derfor kan man med fordel supplere med ekstra glutamin som kosttilskud. Hvis du skulle blive så uheldig at blive forkølet eller syg, så prioriterer kroppen immunforsvaret højest og kan finde på at tage glutamin fra musklerne. På starlabs.dk kan du købe denne ikke-essentielle aminosyre som 200, 500 og 1.000 gram. Deres GL5 produkt opløses nemt, og derfor kan du evt. blande det sammen med dit almindelige valleproteinpulver.

Førsteklasses kasein proteinpulver på starlabs.dk

Lige efter valleprotein er det nok kasein, som er det mest populære proteinpulver. I modsætning til valleprotein (også kendt som whey på engelsk) er kasein proteinpulver langsommere om at blive absorberet i kroppen. Dette er en kæmpe fordel, når man går perioder uden at spise. Det mest oplagte tidspunkt at supplere med kasein på er lige inden sengetid. Så har kroppen også aminosyrer selv ud på morgenen, hvor depoterne ellers ville være tomme. Starlabs Nutrition har udviklet PM8 kasein, som er proteinpulver af højeste kvalitet. Tag den før sengetid, inden den lange rejse, eller hvornår du ellers forudser, at du ikke kommer til at spise lige foreløbigt. På starlabs.dk kan du læse mere om PM8 kasein proteinpulver, som fås i fire forskellige smagsvarianter – banan, jordbær, chokolade og vanilje.

Er du træt af proteinpulver med en dårlig smag? Så vælg Starlabs Nutrition, der bl.a. har udviklet valleprotein og kasein med markedets bedste smag. Denne forhandler og producent står også bag glutamin kosttilskud, som mange seriøse atleter tager i forbindelse med træningen.