fredag 21. februar 2020

Køb dit Michael Kors eller Ole Mathiesen ur hos Guldsmed Østergaard

Udgivet : 03. december 2018

Køb dit Michael Kors eller Ole Mathiesen ur hos Guldsmed Østergaard

Et Michael Kors ur er den perfekte gave til ham eller hende. Guldsmed Østergaard sælger også ure fra Ole Mathiesen via www.guldsmedoestergaard.dk.

Et Michael Kors ur – den perfekte gave

Guldsmed Østergaard sælger Michael Kors ure fra de kendte serier Cinthia, Dylan, Bridgette og mange flere. Et Michael Kors ur er en stilfuld accessory, der er enkel og elegant på samme tid. Michael Kors har også designet varianter med flere detaljer som fx funklende sten. Hos Guldsmed Østergaard kan du både bestille et Michael Kors ur med lænke, med læderrem eller gummirem. Et trendy Michael Kors ur går godt i spænd med Nordens modetendenser. Læs mere om det populære mærke på www.guldsmedoestergaard.dk, og bestil fra Blair, Darci, Lexington og mange andre Michael Kors serier inde på webshoppen.

Ole Mathiesen står bag ure i over hundrede år – mere info på guldsmedoestergaard.dk

Ole Mathiesen er et klassisk dansk mærke, som går helt tilbage til 1845. De to urmagere Carl Matthæi og J. P. Christensen grundlagde mærket i København. Siden da har virksomheden skiftet ejer mange gange, og der er sket en masse på udviklingsstadiet. Resultatet i dag taler for sig selv, og Ole Mathiesen modeller er kendt som nogle af de bedste ure i landet. Hos Guldsmed Østergaard føres Ole Mathiesen ure fra serierne Royal Marine, Classic og 1919 Heritage. Ole Mathiesen er god til at følge tidens trends og samtidig holde fast ved de klassiske værdier. På guldsmedoestergaard.dk finder du ekstra meget fra den københavnske urmager. De er hurtige til at tilbyde de nyeste modeller, ligesom du også finder udvalgte ure fra Ole Mathiesen med mange nedsatte procenter.

Uret er et af de vigtigste accessories. På trods af mobiltelefonen er det stadigvæk hurtigere at tjekke tiden på armbåndsuret, men ure er i dag mindst ligeså meget et designelement. Hvad end du leder efter et ur fra Ole Mathiessen, Michael Kors eller et andet anerkendt brand, så prøv at kigge nærmere på udvalget hos Guldsmed Østergaard, du har adgang til på guldsmedoestergaard.dk.