tirsdag 09. august 2022

Armbåndsure og smykker fra Ole Lynggaard, Tissot osv. hos guldsmedoestergaard.dk

Udgivet : 20. august 2021

Armbåndsure og smykker fra Ole Lynggaard, Tissot osv. hos guldsmedoestergaard.dk

Vi er så heldige, at vi i Danmark her et væld af eksklusive designere på trods af vores lille størrelse. En af dem er Ole Lynggaard, der kun står for uovertruffen kvalitet. Det er smykker med flittig brug af ædelsten, som kan købes hos Guldsmed Østergaard. De sælger også ure fra Tissot, vi også kommer til at kigge på her.

Ole Lynggaard-ur - Dew Drops, Lace, Shooting Stars og andre serier

Ole Lynggaard er en af de designere, man forbinder med rendyrket elegance. Det er smykker, der gives som den mest eksklusive gave. Vil du forkæle den elskede med smykker fra Ole Lynggaard? På guldsmedoestergaard.dk finder du halskæder med vedhæng, øreringe og armbånd fra mærket. Ole Lynggaard har også en lang række af serier, hvor vi hver især har vores favorit. Guldsmed Østergaard fører f.eks. smykker fra Dew Drops, Blooming, Lace, Nature og Shooting Stars. Kundeservice kan kontaktes alle hverdage og besvare dine spørgsmål omkring Ole Lynggaard. Kig også på medaljoner, læderarmbånd og herresmykker fra Ole Lynggaard i luksuskvalitet. Elsker du dansk design og smykkekunst? Så finder du også andre spændende mærker på www.guldsmedoestergaard.dk inkl. Georg Jensen.

Køb et ægte Tissot-ur online

Tissot-urdesign er i en klasse for sig selv med finmekanik, der siger klik. Guldsmed Østergaard sælger alt i Tissot-dameure og -herreure inkl. serierne Heritage, T-Sport og T-Lady. Sejlerurene fra Seastar-kollektionen forhandles ligeledes på www.guldsmedoestergaard.dk. En af de eftertragtede features ved Tissot-armbåndsure er deres safirglas og mineralglas, som de fleste af modellerne kommer med. Blandt andre materialer, finder man typisk stål og titanium, der sikrer usædvanlig holdbarhed. Det er ure fra Schweiz, der som intet andet land er kendt for ure i verdensklasse. Tissot har produceret kvalitetsure siden 1853. De mange erfaringer er ikke gået tabt, men givet videre fra generation til generation. Derfor er herreure og dameure fra Tissot i en klasse for sig selv.

Shop smykker fra Ole Lynggaard, Georg Jensen, Sif Jakobs m.fl. hos Guldsmed Østergaard. Køb også Tissot-, Seiko- og Garmin-ure online.