torsdag 18. april 2024

Botox: Kom rynkerne til livs

Udgivet : 11. januar 2024

Botox: Kom rynkerne til livs

Er du træt af 11-tallet mellem øjenbrynene, eller ønsker du at minimere mængden af tandkød, du viser, når du smiler? Så er botox måske en løsning for dig. 

Det er mere populært end nogensinde før at få kosmetiske behandlinger, og botox er én af de allermest populære behandlinger. Derfor vælger mange danskere i dag at få gjort noget ved bekymringsrynken, hvis den begynder at genere. Her kan du læse mere om, hvad botox er, og hvordan en behandling foregår hos Kosmetisk Hviidsminde.

Hvad er forskellen på filler og botox?

Både filler og botox er blevet meget populære behandlinger, og nogle har svært ved at adskille de to. Men der er forskel på de to forskellige virkningsstoffer og effekten af behandlingen med hver type.

Filler

Ved behandling med filler fylder man så at sige fine linjer og rynker ud, og man kan f.eks. give læber, hage eller kindben mere fylde. Det er derfor muligt at se en effekt lige efter behandlingen.

Botox

Derimod skal du med botox vente lidt længere på resultatet. Selve stoffet Botulinum Toxin Type A skal nemlig have tid til at virke, og du får fuld effekt efter cirka 14 dage. Hvor filler fylder ud, lammer botox musklerne. Derfor kan man bruge Botulinum Toxin Type A til at eliminere rynker, der skyldes, at musklerne i ansigtet trækker sig sammen igen og igen.

Sådan foregår en botox-behandling

Selvom det er et relativt harmløst indgreb, så skal du naturligvis altid starte med at gå til en professionel og dygtig behandler, hvis du ønsker behandling med botox. Hos Kosmetisk Hviidsminde tilbyder de behandling med botox i Aarhus, Risskov og Kolding, hvor de har klinik.

Når du har bestilt tid, skal du først til en forundersøgelse 48 timer inden den egentlige behandling. Det er for at sikre, at du er en god kandidat til botox, og at dine ønsker er mulige at opnå ved behandling. En læge skal godkende dig, før du kan få den endelige behandling.

Til selve behandlingen vil du først blive mærket op, og derefter vil du få injektionerne de steder, du ønsker effekt. Efter skal du blot vente på, at virkningen indfinder sig, så musklerne ikke længere kan trække sig sammen, og rynkerne derved glatter sig ud og forsvinder.

Bestil tid til behandling hos Kosmetisk Hviidsminde

Hos klinikken Kosmetisk Hviidsminde kan du både få behandling med botox mod rynker, hovedpine og svedbehandlinger, og derudover tilbyder de også behandling med fillers samt laver ansigtsbehandlinger og microneedling.