søndag 31. maj 2020

Tidens Køkken - Vintermenu eller julemenu til julefrokost i Århus

Udgivet : 13. oktober 2019

Tidens Køkken - Vintermenu eller julemenu til julefrokost i Århus

Der er ikke lang tid til december, og årets mange julefrokoster er lige om hjørnet. Er maden planlagt endnu? Tidens Køkken tilbyder eksklusive julefrokostmenuer og vintermenuer med levering i Århus og Østjylland.

Luksusmad til julefrokost i Århus

Bestil mad til julefrokost hos Tidens Køkken, der leverer til Østjylland. Hvis du har planer om at afholde julefrokost i Århus eller omkringliggende egne, kan denne kompromisløse cateringvirksomhed og restaurant hjælpe både med maden samt personale til begivenheden. Tidens Køkken står for julecatering på højeste niveau. Det ambitiøse personale sikrer jeres forsamling de bedste rammer omkring årets julefrokost. I år 2019 er det muligt at vælge imellem tre unikke juleanretninger med alt fra marineret sild og brune kartofler til and og gravad laks. Klik ind på tidenskoekken.dk for at se julemulighederne. Den faste kuvertpris er dækkende, og der kommer ingen ekstra omkostninger undtagen ved tilvalg. Levering i Århus området er også med i prisen. Bestil mad til julefrokosten anno 2019 allerede i dag, og begynd at glæde jer allerede nu. De klassiske og enestående juleretter er skabt med stor passion. Derfor kan det kun på det varmeste anbefales at bestille julemad til årets julefrokost på www.tidenskoekken.dk.

Bestil en vintermenu på tidenskoekken.dk

Tidens Køkken tilbyder også sæsonale menuer, og deres vintermenuer består ligeledes af årstidens råvarer. Der tilbydes tre typer anretninger til vintersæsonen med alt fra søde kartofler og røget kalv til dampet havtaskekæbe og lun abrikoskage. Som tilkøb kan man få kokken til at anrette under middagen. Tidens Køkken står for eksklusiv catering i Århus og Østjylland, uanset om der bestilles en sommer- eller vintermenu. Deres vintermenu er en lækker mulighed til nytårsaften til dem, der ønsker en særpræget nytårsoplevelse. Bestil en vintermenu allerede i dag, og glæd jer til nytårsaften eller begivenheden i vintermånederne.

Hos Tidens Køkken tages udgangspunkt i årstidens ingredienser. Leveringen er med i prisen, når begivenheden afholdes i Århus eller andre egne af Østjylland. Bestil en lækker vintermenu, eller vælg julemad til julefrokost på tidenskoekken.dk - altid højeste kvalitet med passion for godt kulinarisk håndværk.