søndag 09. august 2020

Køb smagfuld dadelkonfekt - Økologisk og vegansk

Udgivet : 14. august 2019

Køb smagfuld dadelkonfekt - Økologisk og vegansk

Ganefryd har fremstillet en kavalkade af lækkerier. Deres dadelkonfekt fås i mange smagsvarianter. Læs mere om denne veganske og økologiske snack på www.ganefryddadelkonfekt.dk.

Glutenfri rawbar af dadler

Ganefryd kendes som en helsebutik i hjertet af Århus i det famøse Latinerkvarter, men også som en hyggelig shop på den anden side af Jylland i Lemvig. Det er dog også blevet til en serie af rawbars, hvor fundamentet er dadlerne. Disse er piftet op med naturlig smag af ingefær, lakrids, kaffe m.m. Denne veganske snack er perfekt, når man har brug for et naturligt skud energi. Prøv at nyde den lige inden træningen, eller indtag den de seneste eftermiddagstimer, når du er ved at gå sukkerkold på arbejde. Lad dig friste af de fantastiske økologiske snackmuligheder, som Ganefryd har skabt. Deres prisbelønnede snack af dadelkonfekt er en fast del af mange danskeres livsstil, som gerne vil have det sundt og lækkert.

Dadelkonfekt af gode, veganske råvarer - Mere info på ganefryddadelkonfekt.dk

Du kan købe dadelkonfekten hos diverse shops, som forhandler produkterne. Smag på lækre rawbars med kakao, lakrids, mynte m.m. Denne type snack er vegansk, økologisk og glutenfri, og der er ikke tilsat sukker. Hvis du ønsker selvforkælelse uden den dårlige samvittighed, så prøv en fristende rawbar - det perfekte mellemmåltid. Den er let at tage med på farten. Skal du i tog på tværs af Storebælt? Tag en lækker dadelsnack med, og nyd den uden at skulle døje med en kedelig madpakke. Sundheden, letheden og smagen er tre gode grunde til at vælge dette mellemmåltid udviklet af Ganefryd. Hvis du elsker energibarer, men du prøver at leve vegansk, glutenfri og/eller økologisk, er der her et alternativ, du kommer til at elske.

Hvis artiklen har vakt din interesse, og du vil læse mere om dadelkonfekt fra Ganefryd, er det såmænd bare at klikke ind på ganefryddadelkonfekt.dk. Derinde finder du ingredienslister, smagsvarianter og anden info om produkterne.