torsdag 05. august 2021

Frokostordninger med klasse - Firmafrokost i hele Århus, Skanderborg, Sabro osv.

Udgivet : 09. marts 2021

Frokostordninger med klasse - Firmafrokost i hele Århus, Skanderborg, Sabro osv.

Frokost+ og deres gode tilbud på firmafrokost er beskrevet i denne artikel og yderligere på frokostplus.dk. De leverer frokostordninger til firmaer i Århus og omegn, men også til andre postnumre i Østjylland. De kører glædeligt til Skanderborg, Randers og Sabro.

Denne frokostordning er på alles læber i Århus

I Århus er frokostordningen fra Frokost+ populær. Den køres dagligt ud til adskillige virksomheder i Risskov, Viby J. og selvfølgelig også i Århus C, hvor de fleste hører til. De er dog ikke nervøse for at tage turen ud til forstæderne plus satellitbyerne. Den gode mad kan derfor også leveres til Tranbjerg, Mårslet, Egå og Hasselager. Der er stor værdi at hente ved at tilmelde sig firmafrokost, der er lavet med kærlighed. Kokkene har nøje udvalgt råvarerne og hentet deres inspiration fra dansk cuisine, men også udenlandske køkkener som f.eks. det thailandske. Virksomheder i andre østjyske byer er også heldige. Erhverv i Randers, Hinnerup, Horsens, Skanderborg m.v. kan også booke frokostordning til døren. Læs mere om en typisk ugemenu, og få et uforpligtende tilbud på kvalitetsfrokost til døren.

Få et 100 % uforpligtende tilbud på frokostordninger til firmaer via www.frokostplus.dk

Hos Frokost+ handler det om god mad og lækre retter, som efterlader en fyldt med energi til resten af dagen. Rigtig mange har også spottet den store værdi i at undgå madpakken, som ofte bliver kedelig, og som man egentlig ikke gider bruge tid på at pakke. Så hellere slappe lidt ekstra af om morgenen eller sove det stykke længere. Hos Frokost+ er de passionerede omkring firmafrokost og leverer de bedste retter. Man kan i øjeblikket vælge portionsanrettet frokost, som kommer i individuelle portioner til hver ansat. Man kan også vælge en buffet, som med fordel kan placeres ved firmakøkkenet, hvor alle kan sidde samlet. I disse tider er det klart, at den første løsning er sund fornuft. Kontakt personalet på frokostplus.dk, og hør mere om frokostordninger til firmaer, der prioriterer god mad i hverdagen.