mandag 14. oktober 2019

En maler i Århus, der også kan servicere din boligforening

Udgivet : 05. marts 2019

En maler i Århus, der også kan servicere din boligforening

MC Malerforretning hjælper med malerprojekterne til din boligforening, ligesom der også tilbydes services til private og erhverv. Læs mere om denne professionelle maler i Århus på mcmaler.dk.

Få hjælp til vedligeholdelse i boligforening i Østjylland hos MC Malerforretning

Få hjælp til projektet i din boligforening hos MC Malerforretning. Firmaet har allerede en masse samarbejder med boligforeninger i Århus. Der varetages forskellige opgaver som fx istandsættelse af lejligheder ved fraflytning, men også vedligeholdelse af fællesarealer heriblandt trappeopgang, kælder og vaskeri. Der skræddersyes gerne en løsning til din boligforening uanset størrelse. Du er sikret et professionelt og konsistent resultat, når du lader MC Malerforretning om opgaverne. På mcmaler.dk finder du afsnit om deres forskellige services til boligforeninger. Firmaet er kompetent inden for udbedring af skimmel og mug samt udbedring af vandskader. Du kan også få hjælp til servicearbejde på mindre skader, og naturligvis maling, vedligeholdelse osv. uanset anledning. Der er mange opgaver i den typiske boligforening. Hvis din er beliggende i Århus eller andre egne i Østjylland, er dette malerfirma et solidt valg – hele vejen igennem.

En god maler i Århus – www.mcmaler.dk

MC Malerforretning er en seriøs maler i Århus, som har mange år på bagen og derfor en del erfaringer at trække af. Der udføres services til boligforeninger og erhverv, men der køres også ud til private opgaver. Til privaten tilbydes fx tapetsering, maling af vægge og loft, udendørs træmaling, renovering af mug og meget andet. MC Malerforretning tilbyder også gode priser på allergivenlige produkter samt vejledning med hensyn til valg af farve og behandling. Når malerprojektet er stort og komplekst, er der også større chance for at begå en fejl. Vælg denne kompetente maler i Århus, og opnå et bedre resultat, end hvis du selv tog malerrullen frem.

MC Malerforretning vejleder og servicerer private, virksomheder og også boligforeninger i Århus. Har du brug for en totalløsning til din boligforening, eller skal hele hjemmet males? Læs mere om de gode tilbud i Århus og andre dele af Østjylland på mcmaler.dk.