tirsdag 29. november 2022

Musik og Teaterhøjskolen - Cirkus, musik, teater m.fl.

Udgivet : 29. juli 2020

Musik og Teaterhøjskolen - Cirkus, musik, teater m.fl.

Musik og Teaterhøjskolen er, som navnet antyder en teater og musik højskole i Sønderjylland. Men det er også en højskole med cirkus som linjefag.

Højskole med cirkus - Find info om nycirkus linjen på www.musikogteater.dk

Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du få masser af spændende oplevelser, nye venskaber og kreative udfordringer. Højskolen i Sønderjylland har forskellige linjefag inden for musik, teater og scenekunst, men det er også en højskole med cirkus som linjefag. På nycirkus linjen kan du prøve kræfter med mange aspekter af cirkuskunsten, og du kan gøgle, klovne og lave akrobatiske krumspring for at underholde publikum. Det er en af de eneste højskoler med cirkus som linjefag i Danmark, og det er helt unikt og vil helt sikkert være noget for dig, hvis du kan lide at være på scenen og lave forskellige slags underholdning med udklædning, akrobati, stunts, jokes osv. Der er mange måder at gå til cirkus på, men som højskole med cirkus som linjefag giver denne linje dig et moderne blik på, hvad cirkus også kan være og det vil helt sikkert være noget for dig, hvis du har en gøgler i maven.

Musik højskole - Forkæl dit musikalske indre

Musik og Teaterhøjskolen er en lærerig musik højskole med mange forskellige linjefag inden for musik og scenekunst. Da det er en musik højskole er der både sang, musik, elektronisk musik og musik teknik som linjefag, og det giver dig et bredt spektrum at vælge imellem, når du skal vælge din linje. Spiller du et instrument og vil gerne møde ligesindede på samme niveau som dig, som du kan spille med, lave bands med og skrive sange med? Er du sanger, og vil gerne spille med andre, men også gerne have top kvalificeret soloundervisning, som kan forbedre din sangstemme, din sangpersonlighed og din sangteknik? Eller elsker du at sidde med musikprogrammer på computeren og lave din egen musik med de mange forskellige spændende lyde, som programmerne indeholder? Eller er du mere til lydteknik og vil gerne lære mere om, hvordan man er en god lydmand eller lyddesigner? Som musik højskole har denne højskole i Sønderjylland meget forskelligt at byde på.