lørdag 28. maj 2022

Find din nye kikkert eller det helt rette teleskop hos Naturbutikken

Udgivet : 06. januar 2019

Find din nye kikkert eller det helt rette teleskop hos Naturbutikken

I Naturbutikken finder man som navnet antyder en helt masse gode grejer og sager, til når man skal en dejlig tur ud i naturen og kigge på fugle og plantelivet. Har du planlagt en længere vandretur i Norge, eller en gåtur i det lokale naturreservat i weekenden, er butikken et oplagt sted at kigge forbi og shoppe de grejer man mangler. Særligt deres kategorier med diverse slags optik, som kikkert og teleskop, er på alle måder et besøg værd. Læs mere i artiklen her.

Den helt rette kikkert

Tager du ofte dig selv i at mangle en god kikkert, til at kigge på fuglene omkring ved foderbrættet i haven, eller skal du måske ud på en længere ekskursion i naturen, måske en vandretur i Norge eller Sverige? I alle tilfælde er en god kikkert dejlig at have. Hos Naturbutikken, som drives af Dansk Ornitologisk Forening, ved de ikke så overraskende rigtig meget om kikkerter, og kan helt sikkert også sælge dig en god kikkert, der passer perfekt til dine præferencer og behov. Du finder gode mærker som Hawke, Steiner og Swarovski. Alle prisklasser og størrelser er desuden repræsenterede, så der vil næsten med garanti også være en model der passer perfekt til dig.

Godt teleskop

Foruden en ny kikkert, kan du også købe et godt teleskop i den danske butik. Ovre i kategorien med teleskoper er der i skrivende stund over 25 unikke modeller, hvor priserne starter med budgetvenlige modeller til lidt over to tusind kroner, og derfra fortsætter hele vejen op til high-end luksus teleskoper, der nok primært bruges i professionel sammenhæng. Med så stort et katalog i kategorien teleskop at vælge imellem, er der helt sikkert også et nyt teleskop til dig.