mandag 17. januar 2022

Tag dig ekstra godt af din hund med Ashley Craig balsam og en Tornado føntørrer til hund fra GroomUs

Udgivet : 07. august 2021

Tag dig ekstra godt af din hund med Ashley Craig balsam og en Tornado føntørrer til hund fra GroomUs

Hos GroomUs kan du købe alle de plejeprodukter, du har brug for, hvis du ønsker at holde din hund sund og glad. I deres sortiment finder du blandt andet Ashley Craig balsam og en Tornado føntørrer til hund, der er til stor hjælp, når din hund har været ude at lege og være hund ude i naturen.

Forkæl din hund med Ashley Craig balsam og shampoo

GroomUs er en dansk virksomhed, der drives af førende hunde groomingeksperter i Danmark. Derfor kan du altid være sikker på kun at have adgang til de bedste produkter på markedet, når du besøger deres webshop. Alle de forskellige produkter, som f.eks. deres udvalg af Ashley Craig balsam til hunde, er nemlig noget de selv benytter i deres daglige arbejde med hunde. At Ashley Craig mærket har fundet vej til deres sortiment, er derfor et tydeligt bevis på produkternes værd. Derfor er Ashley Craig balsam og shampoo til hunde også altid et sikkert valg til din hund. Ikke mindst da serien er både sund, mild og fuldstændig allergivenlig. Du kan se hele det lækre udvalg på www.groomus.dk, hvor du også kan læse meget mere om de individuelle produkter, deres anvendelse og brandet bag.

Få styr på pelsen med en tornado føntørrer til hund

Ønsker du desuden at supplere den shampoo eller balsam du har valgt til din hund med en blower, så har GroomUs også en masser erfaring, du kan trække på. Gennem årene har de nemlig testet over 100 forskellige blowere og føntørrer til hunde, og det er kun de bedste af disse modeller, der har fundet vej til deres sortiment – som f.eks. den praktiske Tornado føntørrer til hund. Ved at gøre en føntørrer eller blower til en naturlig del af din hunds pelspleje kan du ud over at kunne tørre din hund efter et dejligt bad også holde hundens pels fri for støv og skidt. Det vil din hund helt sikkert sætte pris på.

GroomUs står desuden ikke blot bag en række produkter, der er gode for dine kæledyr, de forhandler også kvalitet til de rigtige priser. Deres webshop på groomus.dk er dermed altid et besøg værd, også blot hvis du er på udkig efter inspiration – de deler nemlig også gerne ud af deres egne erfaringer.