lørdag 28. maj 2022

Omslagsmappe eller hæfte med tryk hos Remmerprint.dk

Udgivet : 04. juni 2019

Omslagsmappe eller hæfte med tryk hos Remmerprint.dk

Det er vigtigt for de fleste firmaer at blive set af flere mennesker. En af løsningerne er at købe produkter med logo/brand på. Hos Remmerprint.dk sælges omslagsmapper, hæfter m.m. til erhverv.

Køb et parti omslagsmapper med firmalogo

Vælg en omslagsmappe med tryk på den ene side eller begge sider. Du kan klikke dig frem til flere finishes på www.remerprint.dk. Når du har valgt fundamentet, vælger du hvor mange omslagsmapper, der ønskes. Husk, at der kun sælges til firmaer, så det er udelukkende muligt at foretage storkøb. Dernæst vælger du størrelsen/varianten, og så skal du tage stilling til, om der ønskes kachering. Til sidst har du mulighed for at tilvælge partiel UV-lak. Når du har taget stilling til designet, så uploader du det ønskede foto som fx firmalogo. Det hele foretages online, så det er nemt og hurtigt at skabe en unik omslagsmappe med dit brand. Remmerprint.dk er naturligvis også leveringsdygtige med andre printsager end omslagsmapper, som du ligeså godt kan kigge på i samme huk.

Hæfter med tryk en masse på www.remmerprint.dk

En af de andre muligheder hos Remmerprint.dk er hæfter med tryk. Design hæfter med firmalogoet eller evt. en reklamekampagne, som er løbende. På remmerprint.dk finder du ekstra mange typer inkl. formater som A4, A5 og A6. Du skal tage stilling til, om du ønsker hæfter med omslag eller uden samt hvilken type papir, der ønskes. De fås også med et forskelligt antal sider. Som du kan høre, er det muligt at skabe det rette hæfte til din virksomheds behov. Det er målet med Remmerprint.dk – at virksomheder kan skabe unikke tryksager, som er originale og passer ind i den specifikke branche. Spar penge på hæfter en masse hos denne online leverandør af trykartikler.

Find alt i hæfter hos Remmerprint.dk, eller bestil den rette omslagsmappe i et stort parti via hjemmesiden. Denne side er perfekt til en lang række af firmaer i forskellige brancher, som ønsker kvalitetsfuldt tryk, der kan tilpasses, men som forhandles til en rimelig pris.