tirsdag 09. august 2022

Hos Frokost+ tilbydes der sund frokostordning til virksomheder

Udgivet : 04. april 2019

Hos Frokost+ tilbydes der sund frokostordning til virksomheder

Flere og flere virksomheder i Århus og Østjylland generelt vælger at få leveret en dejlig frokostordning hver dag, og ofte er det Frokost+ som står for at levere maden. I artiklen her vil vi kigge nærmere på hvorfor det mon forholder sig sådan. Og hvem ved; måske bliver du overbevist om at en sund frokost som dem der leveres fra førnævnte catering firma er præcis hvad du og din virksomhed har savnet. Læs mere herunder.

Fælles frokostordning med gode retter

En frokostordning går i al sin enkelthed ud på, at du og dine medarbejdere kan vælge at melde jer til en fælles frokostordning, hvor man alle ugens hverdage får leveret dejlige retter, med salat og andet lækkert tilbehør ved siden af. Sådan fungerer det i hvert fald når man bestiller fra Frokost+. Den danske virksomhed har 10 års erfaring i branchen, og har derfor rigtig godt styr på hvad der udgør en god frokostordning. En af hemmelighederne er variation i udvalget. Der er ikke noget mere kedeligt, end når man har fornemmelsen af at det er de samme fem retter, der varieres imellem. Sådan er det heldigvis ikke, når man bestiller frokostordning fra Frokost+.

Fokus på sund frokost med friske råvarer

En anden fordel ved at bestille frokostordning fra www.frokostplus.dk er at der er fokus på en sund frokost. Med sund frokost forstås at man anvender friske og gode råvarer når maden tilberedes, og at der altid er mulighed for at få salat ved siden af de varme retter. En sund frokost har både umiddelbare fordele for medarbejderen selv, men kan bestemt også have fordele for virksomheden overordnet. En god sund frokost hver dag kan nemlig have en positiv effekt på det årlig antal sygedage, hvilket jo kommer alle til gode.

Vil du vide mere om fordelene ved sund frokost og frokostordning, finder du masser af info på virksomhedens egen hjemmeside.