mandag 14. oktober 2019

Få en oplevelse for livet på en teater højskole og elektronisk musik højskole

Udgivet : 09. maj 2019

Få en oplevelse for livet på en teater højskole og elektronisk musik højskole

Musik og Teaterhøjskolen er for dig, der har en passion indenfor elektronisk musik eller teater. På højskolen er der gode muligheder for at videreudvikle, træne og styrke dig selv, indenfor dit ønskede felt.

Elektronisk musik højskole

På Musik og Teaterhøjskolen tilbydes der en elektronisk musik højskole, som er til dig der brænder for at komponere elektronisk musik. Musik og Teaterhøjskolens elektronisk musik højskole byder på et stort fællesskab af undervisere og studerende, som alle har interesse i det samme felt. Højskoleopholdet på den elektronisk musik højskole, byder bl.a. på en masse selvstændigt arbejde, hvor du kan sidde og knokle med din egen musik. Derudover findes der på den elektronisk musik højskole fællesskaber, hvor I kan bruge hinanden til feedback, kritik og inspiration. På en elektronisk musik højskole lærer man alt indenfor Trap music, Detroit techno, dupstep og avantgarde, så man kommer ud med en bred vifte af muligheder. Læs mere om den elektronisk musik højskole på musikogteater.dk.

Spændende teater højskole 

På Musik og Teaterhøjskolen tilbydes der undervisning til dig der har lyst til at møde nye og spændende mennesker, med samme interesse. På Musik og Teaterhøjskolens teater højskole, bliver du udviklet og hjulpet videre med at blive indstillet og parat til at performere på en scene. Faget på teater højskolen er meget baseret på tekstarbejde, fysiskarbejde, karakterarbejde og meget andet. Fagene på teater højskolen vil hjælpe med at videreudvikle dig, og gøre dig klar til at stå på en scene foran et stort publikum. Teater højskolen byder også på forskellige turneer, forestillinger, soloundervisning og meget andet. Teater højskolen lover at skabe en bedre skuespiller ud af dig, hvis du tager et ophold på Musik og Teaterhøjskolen.
Besøg Musik og Teaterhøjskolen allerede i dag, hvis du ønsker at udvikle dine evner, indenfor dit fag. Det er om du fx er til teater eller elektronisk musik.